Ongelooflijke vooruitgang na verlamming

Na een hersenbloeding in 2006, met verlamming van de linkerkant van zijn lichaam tot gevolg, volgde voor Gerrit Thomassen (61) uit Oeken een lange periode van revalidatie. Hij ging aangepast bewegen en sporten, totdat hij in 2013 in contact kwam met fysiotherapeut Bert van der Weide van het HeelHuus.

In een gesprek in november 2013 geeft Bert aan dat hij voor Gerrit mogelijkheden ziet om een aantal dingen te verbeteren. Sinds die tijd heeft Gerrit elke week therapie, terwijl hij ondertussen een geweldige vooruitgang heeft geboekt. De mobiliteit en stabiliteit zijn met grote sprongen vooruitgegaan. Zo is hij zelfs met zijn fysiotherapeut het voetballen, wat hij in november 2013 absoluut niet voor mogelijk had gehouden. Ook loopt hij inmiddels zonder hulpmiddel!

 

Article by heelhuus

Laat jouw reactie achter