Column – Beetje Bewust…?!

Acupunctuur Andre Visch

In onze westerse samenleving hebben we weinig aandacht voor het bewustzijn. Het wordt door veel wetenschappers gezien als het bijproduct van de hersenen en niet de moeite van het onderzoeken waard. Maar het tegendeel is waar.  Het bewustzijn is eigenlijk zo alom aanwezig, dat het vaak totaal niet wordt opgemerkt. “Zoals een diepzeevis misschien niet weet dat hij in water zwemt”, zo verduidelijkt André Visch.

“Als energetisch coach behandel ik dagelijks mensen met de meest uiteenlopende klachten. Juist door het bewustzijn in te zetten. Deze beïnvloedt alles in onze realiteit. Onze hersenen, ons hele wezen en ons hele universum zouden niet bestaan zonder bewustzijn. Onze geest kan dan ook veel meer dan wat veel mensen in de gaten hebben.

Mijn ervaringen op dit gebied deel ik daarnaast graag met mensen. Het is fantastisch om anderen zelf de ongekende mogelijkheden van hun geest te laten ontdekken.  Want als je je daarvan een beetje bewust wordt, dan liggen gezondheid, energiecontrole en geluk gewoon allemaal binnen handbereik.

Beetje benieuwd geworden? Eens in de 2 (even) weken geef ik vanaf 4 september weer op de dinsdag een kleine workshop van 17.15 tot 18.15u bij het HeelHuus. En op 4 zaterdagen (nieuwe start vanaf 13 oktober) verzorg ik de basiscursus Energie en Bewustzijn. Deze cursus is altijd inclusief een heerlijke lunch, versbereid en zoveel mogelijk biologisch. Heel bewust!”

Workshop Inschrijving

 

Article by heelhuus

Laat jouw reactie achter