Expositie Karina Stelloo – Klank, Kleur en meer…

Kunst als ondersteuning in het helingsproces op emotioneel, mentaal als energetisch niveau, voor zowel kunstenaar als toeschouwer. Om deze reden geeft het Heelhuus sinds maart 2015 kunstenaars de gelegenheid om in het Gezondheidscentrum in Warnsveld
te exposeren. Karina Stelloo is alweer de 14e exposant die van oktober tot en met 10 januari 2019 met haar kleurrijke en inspirerende schilderijen het HeelHuus een extra dimensie geeft. Ook deze expositie wordt feestelijk geopend, maar ditmaal op een wel hele bijzondere manier; Karina zal samen met Juliette van Aken een korte klankbeleving met onder andere kristallen klankschalen verzorgen.

Schilderen is voor Karina als een reis naar diepere lagen van het bewustzijn. Tijdens het lesgeven kwam ze er achter dat bepaalde schilderijen in combinatie met klanken een speciale ervaring geven. In de ambiance en de opzet van het HeelHuus, met haar schilderijen als middelpunt en de samenwerking met Juliette is het voor haar echter de eerste keer om het op deze wijze te doen, een echte primeur dus.


Karina Stelloo
Karina Stelloo is geboren in Haarlem en sinds 2010 woonachtig in Lochem. Haar jeugd heeft ze gedeeltelijk in Zuid-Afrika doorgebracht. Daar is haar liefde voor de natuur ontstaan. Creativiteit was de ontbrekende factor in haar leven, totdat ze in de Achterhoek kwam wonen en in contact kwam met het intuïtief wastekenen. In 2016 heeft ze haar opleiding tot facilitator van de Art of Allowing bij Flora Aube (USA) afgerond.
Haar belangstelling gaat vooral uit naar Art & Awareness.  Door te schilderen volgens de Art of Allowing, komt ze in contact met de diepere lagen in zichzelf en geeft ze deze wijze van schilderen door aan haar cursisten. Al haar werk is zonder vooropgezet plan ontstaan. Ze schildert met hoogwaardige acrylverf, werkt laag over laag en nodigt zo uit wat zich wil laten zien op het doek. Elk schilderij is een reis naar binnen en heeft een eigen verhaal. Ze is oprichter van Centrum Close2Nature waar ze haar eigen opleiding geeft aan (toekomstige) Encaustic & Art Coaches®. Voor persoonlijke ontwikkeling heeft ze speciaal een Art & Awareness jaar geschreven. Haar passie is creëren en vervolgens anderen inspireren.

 

 

Article by heelhuus

Laat jouw reactie achter