HeelHuus Kerstmarkt Dinsdagavond 11 december

Kerstmarkt-HeelHuus-header

HeelHuus Kerstmarkt brengt veerkracht & vitaliteit voor de feestdagen

Opeens is het december. Een maand van heerlijke gezelligheid, maar ook van heel veel gejaag en gevlieg. Hoe zorg je dat je jezelf daarin niet voorbijloopt? Hoe zorg je goed voor jezelf, juist in een drukke tijd? Kortom, hoe mijd je de jaarlijkse stress voor het kerstreces? Als gezondheidscentrum heeft het HeelHuus veel kennis en kunde in huis voor een goede en gezonde leefstijl. Ook voor rondom de feestdagen. Je moet er vaak alleen even bij stil staan of eigenlijk gewoon ervaren en even zien.

Dit jaar organiseren we voor het eerst een kerstmarkt. Het is voor ons, als HeelHuus, een mooi momentom iets extra’s te doen voor iedereen die bij ons over de vloer komt. Daarnaast krijgen we vaak de vraag wat we nog meer zouden kunnen bieden op het gebied van gezondheid. Dat is veel, heel veel zelfs en ook heel veel praktische tips in aanloop naar de feestdagen. Die willen we uiteraard graag delen en zeker nu in december. Ook met iedereen die het HeelHuus nog niet kent natuurlijk. Op dinsdagavond 11 december van 18.30 uur tot 21.30 uur wordt het hele gezondheidscentrum dan ook omgetoverd tot een sfeervol kerstplein, met gezonde geschenkjes & gezellige gezondheid.”

Op de HeelHuus-kerstmarkt kun je in de eerste plaats jezelf een of meerdere cadeautjes geven door deel te nemen aan de gratis mini-workshops. Zo laat fysiotherapeut Bert van der Weide je bijvoorbeeld bewust worden van spanningen in het lichaam en hoe je daarmee om kunt te gaan. Collega-fysiotherapeuten Daniëlle Menting, Birthe Gerritsen, Nieko Franck, Peter ter Horst en Rick Bosch halen een ietwat andere druk van de ketel door 1-op-1 te kijken naar de zorgpakketten in 2019 of naar de mogelijkheden van fysiotherapie bij je goede voornemens voor 2019. Logopedisten Simone Duits en Jacorine Roekevisch geven ademhalingstips om, onder alle omstandigheden, vooral rustig en ontspannen door te kunnen blijven ademen. Wilma Sybrandy legt, als consulent Hormoonfactor en onder het genot van een Kurkuma-latte, uit welke rol er voor hormonen is weggelegd. En hoe de juiste voeding de hormonen, ook tijdens de feestdagen, kunnen sturen.
Anoushka Ebbinge en Caroline Lauret, beiden van Praktijk de Cirkel Rond, sluiten daarop aan met de Schüssler Celzouten en de ‘hete zeven’, een ontspannend magnesium-drankje. Ook geven ze je een korte hoofd- of stoelmassage, gevolgd door een korte demonstratie van een paar gemakkelijke massagegrepen. En zelfs de Chinese geneeskunde ontbreekt niet: de acupuncturisten Nienke Stoop en Ilse Tomassen bieden je een paar handige handvaten. Ze laten je zien hoe je met de oosterse principes van yin & yang en de 5-elementen je eigen vitaliteit en gezondheid op eenvoudige wijze kunt verbeteren.

Een kerstmarkt is er daarnaast natuurlijk ook voor de kerstinkopen. In de boekenkraam zal een ‘vitale verzameling’ boeken te koop zijn, zoals Eerlijk Eten met een voorwoord door Floortje Dessing en Laboratorium van de Geest en de Kracht van Compassie van André Visch, energetisch coach bij het HeelHuus. In de cadeautjeskraam kun je terecht voor tal van leuke leefstijl-decoraties van Kok Bloemenservice, de huisbloemist van het Heelhuus, essentiële oliën van DōTERRA, een trendy HeelHuus-Dopper en cadeaupakketjes van Peeze Koffie en Thee.

En een kerstmarkt is geen kerstmarkt zonder niet ook van allerlei proeverijen. (H)eerlijke hapjes, sapjes & soepjes en recepten van o.a.  Groente & Fruit Warnsveld, Bakkerij van Zuijlen en Restaurant Sultani laten zien dat gezond ook heel lekker en feestelijk kan zijn. Dat geldt ook voor de biologische wijnen van Neleman, waarvan een viertal geproefd kan worden. Zowaar in water zit verschil. Je kunt de diverse smaken daarvan ontdekken bij de Vitaal Water Bar van het HeelHuus.

Kortom, voor elk wat wils en aan iedereen: van harte welkom om te komen onthaasten, bij te tanken en inspiratie op te doen. De toegang is gratis, terwijl de logopedisten zullen zorgen voor kinderkerstactiviteiten en er ook oppas aanwezig zal zijn. Iedereen die zich vooraf aanmeldt via onderstaand formulier krijgt bij binnenkomst een duurzaam HeelHuus-tasje dat verder gevuld kan worden.

Kerstmarkt

 

Article by heelhuus

Laat jouw reactie achter