Column – Klaar voor de Start…?!

Soms kan het hier en daar wel wat vitaler, om maar eens te beginnen bij jezelf… Want wie voelt zich bijvoorbeeld niet al een tijdje fut- en energieloos?  Of wie slaapt wat slecht, piekert veel of wordt vaak moe wakker? Wie heeft niet elk dieet al geprobeerd en lukt het maar niet om af te vallen? En wie voelt zich best belemmerd door aanhoudende fysieke klachten als hoofdpijn, gewrichtspijn, buikpijn of huidproblemen?

 

Tig en talrijk
“Bij het HeelHuus komen dagelijks veel vragen over klachten binnen”, zo begint Tina Visch, het centrale aanspreekpunt van het HeelHuus, haar verhaal. “En die kunnen echt van alles zijn. Van heel gericht met een duidelijk plan voor behandeling tot aan gezondheidsklachten die wat minder duidelijk zijn. Al hebben deze uiteraard ook ‘actie’ nodig.  De mogelijkheden daarvoor bij het HeelHuus zijn bijna onbeperkt. Regulier naast complementair, fysiotherapeuten naast manueel therapeuten en specialisten op het gebied van onder andere Chinese geneeskunde, hormonen, energie & bewustzijn en mindfulness. Iedereen werkt met elkaar samen en slaat ook geregeld de handen ineen voor een gezamenlijk vitaliteitsplan.”

 

Vitaal Vasten
“Een (milde) vastenkuur van 11 dagen kan een heel goed startpunt voor meer vitaliteit zijn.  Een disbalans in de spijsverteringsorganen (in de darmen, nieren en lever) geeft namelijk tal van klachten waardoor je je verre van vitaal voelt. Door een 100% natuurlijk gezondheidsprogramma breng je je lichaam in 3 logische fasen weer beter in balans: onze  Vitaal Vastenkuur.  De basis hiervan is de Innerwave-kuur, waarbij je je voeding afbouwt, je lichaam reinigt en daarna je voeding weer opbouwt.  Gedurende deze periode word je compleet begeleid, met bij de start een TCG-intake en tijdens de kuur zelf in ieder geval een combinatie van yoga, meditatie, voetreflex, diverse inspirerende workshops, een Optisport-weekkaart en een aantal evaluatiemomenten. Daarnaast kun je de kuur eventueel uitbreiden met bijvoorbeeld begeleid sporten, gerichte massages, een consult Hormoonfactor en/of een acupunctuurbehandeling. Het vitaal-vasten-plan geeft je lichaam hoe dan ook een gebalanceerde reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.”

 

Het startschot
Geen verandering zonder goede voorbereiding. Voor iedereen die geïnteresseerd is en een Vitaal Vastenkuur overweegt, worden dan ook speciale introductieavonden georganiseerd. Deelname hieraan is gratis, terwijl je uiteraard geen enkele verplichting hebt om vervolgens aan de kuur mee te doen. En misschien ontdek je door deze avond wel iets anders waar je baat bij zou kunnen hebben. Klik hier voor de actuele data van deze introductieavonden en voor aanvullende informatie en details. Ook kun je je hier aanmelden.

 

Article by heelhuus

Laat jouw reactie achter