Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

vaccinaties-tegen-covid-19

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij zijn verhaal. Hij heeft er dan ook lang over nagedacht of hij er wel of niet de wijde wereld mee in zou gaan. Nu hij echter een aantal ervaringen heeft opgedaan met mensen die zijn gevaccineerd tegen Covid 19, vond hij dat hij juist ook deze moest delen. Hij begrijpt daarbij heel goed dat hij een beroepsbias heeft. Hij ziet natuurlijk alleen mensen die slecht op een vaccinatie reageren. Mensen die weinig bijwerkingen krijgen, zullen geen afspraak met hem maken. En ook zijn de aantallen, die hij gezien heeft, (nog) niet erg groot.

 

“Voor degenen die mij niet kennen, zal ik even kort uitleggen wat ik doe. Ik ben therapeut, begonnen als fysiotherapeut, waarna ik me verder heb ontwikkeld tot manueel therapeut en Traditionele Chinese geneeskundige, waarvan acupunctuur een onderdeel is. Bovendien ben ik werkzaam als healer. In de Traditionele Chinese Geneeskunde noemen ze dit ‘externe qigong’, het vermogen om het energiesysteem van een ander te beïnvloeden en te verbeteren zonder deze persoon fysiek aan te raken. Terwijl een acupuncturist aan dat syteem werkt door middel van het prikken van naalden, doet een externe qigong-therapeut  dit door vanuit de geest de energievelden bij zichzelf, om zich heen en in de patiënt te beïnvloeden. Voor veel mensen is dit moeilijk te begrijpen, laat staan te geloven, totdat ze bij mij op tafel liggen en er een wereld voor hen opengaat.

 

Ik probeer het daarom altijd uit te leggen met behulp van tv-zenders. Stel je voor dat de meeste mensen hun ontvanger maar op 1 zender kunnen afstellen, zeg maar NPO 1, terwijl er eigenlijk veel meer zenders zijn die je (met dezelfde geest) zou kunnen ontvangen, dus ook NPO 2, RTL 4, SBS 6 etc. Als je denkt dat alleen NPO 1 de waarheid is, dan mis je toch een heleboel informatie. En dat is nu precies het probleem van de huidige tijd. Stellingen worden betrokken zonder dat mensen een keer de moeite nemen om op een andere zender af te stemmen. Ik zal dan ook proberen om mijn waarneming van een aantal zenders met je te delen. Dit is niet de ultieme waarheid, maar iets wat je kunt waarnemen als je je geest hebt getraind om energievelden te kunnen zien. Op andere zenders kun je andere aspecten zien die voor een bepaald deel van de realiteit ook waar zijn, mits je naar elkaar luistert en je geest en hart ervoor opent.

 

Tot nu toe heb ik dus een beperkt aantal gevaccineerde mensen in mijn behandelkamer gehad. Deze hadden zowel de mRNA-vaccins Pfizer en Moderna als AstraZeneca toegediend gekregen. Vrijwel iedereen had ik al eens, recent of verder in het verleden, behandeld, waardoor ik de eerdere energiestatus van deze personen kende. Wat mij bij deze gevaccineerden opviel, was dat hun kruinchakra dichtgeknepen werd. (Je kruinchakra is de verbinding met je hogere zelf, je ziel of je essentie. Hoe spiritueler je bent, hoe duidelijker je deze verbinding zult ervaren.) En wat ik energetisch zag en voelde, kwam overeen met de klachten waarvoor bij mij werd aangeklopt, zoals “ik ben mezelf kwijt” en  “ik voel me ontheemd”. Iemand die zeer bewust is, zei zelfs “ik ben de connectie met het licht kwijt.”  Voor mij is dit zeer zorgwekkend. Mensen met een goede verbinding zijn namelijk over het algemeen liefdevoller naar anderen en hebben meer respect voor de vrije wil van anderen.

 

Want stel je eens voor dat 80 procent van de mensheid deze verbinding kwijtraakt. Welke druk ontstaat er dan op de mensen die deze verbinding nog wel hebben, omdat ze ervoor gekozen hebben om zich niet te laten enten? Trouwens, een goed vaccin heeft geen dwang of drang nodig. Dat verkoopt zichzelf. Maar op dit moment is de grootste drijfveer voor vaccinatie angst, een emotie die de spirituele verbinding eveneens negatief beïnvloedt. Degenen die, bijvoorbeeld voor hun werk, gevaccineerd moésten worden, hadden meer last van bijwerkingen dan oudere mensen die geprikt móchten worden, omdat ze in de leeftijdscategorie vielen die aan de beurt was.

 

Verder viel mij op dat het energieveld om de gevaccineerden heen samen was getrokken en verminderd vrijelijk stroomde. Dit verklaarde het gevoel dat “je door stroop heen moet bewegen en dat alles zwaar aanvoelt”. In de Chinese Geneeskunde worden naast de hoofdmeridianen (Hoofmeridianen zijn energiekanalen waarmee het bewustzijn op een subtiel niveau communiceert met het lichaam. Ik noem dit altijd de netwerkkabels tussen de software – de geest – en de hardware – het lichaam) ook de divergente meridianen onderscheiden. Deze divergente meridianen halen toxische belastingen (energieën, pathogenen en gifstoffen) weg bij de vitale organen die moeten worden beschermd. Dit gebeurt als het afweersysteem niet sterk genoeg is om deze belasting meteen weer het lichaam uit te werken. En ook als de toxische belasting te groot is geworden of al te diep in het systeem is doorgedrongen. Het wordt weggevoerd naar onder andere de gewrichten en naar het bindweefsel in kapsels, pezen en de spieren, met pijnlijke gewrichten, pezen en spieren als resultaat.

 

Hetzelfde gebeurt ook vaak bij bijvoorbeeld de ziekte van Lyme. De (energetisch) toxische belasting van Lyme wordt in het lichaam opgeslagen, wat uiteindelijk een blijvende stijfheid en pijn in de gewrichten kan geven. Totdat het lichaam een mogelijkheid ziet om dit af te voeren, waar mijn behandelingen op gericht zijn. Niet iedereen met Lyme krijgt trouwens klachten. Of je daadwerkelijk pijn krijgt, is afhankelijk van de hoeveelheid ‘rommel’ (andere vaccinaties, emoties, toxische voeding, doorgemaakte infectie, etc. etc.). die er zich in de loop van je leven heeft opgehoopt. Loopt de emmer over, dan krijg je klachten. Veel mensen hebben daarom bij hun tweede Covid 19-injectie meer pijn dan bij de eerste.

 

Maar ook als je later nog tegen iets anders aanloopt, kan dit klachten genereren. Soms zelfs jaren later, wanneer het oorzakelijk verband allang niet meer wordt gezien. Het lichaam voert de toxische belasting namelijk niet alleen af naar de gewrichten en het bindweefsel, maar ook naar de hersenen. Op korte termijn resulteert dit in hoofdpijn en een wattig en duf gevoel in het hoofd. Op lange termijn kan dit tot aandoeningen aan de hersenen leiden, zoals dementie en de ziekte van Parkinson.

 

Bij Astra Zeneca zag ik bovendien een soort van vervaging van de meridianen. Dit zou de vermindering van bloedplaatjes kunnen verklaren, zoals deze in een aantal gevallen geconstateerd is en waardoor deze vaccinatie tijdelijk werd stopgezet. Ik zal dit uiteraard in mijn praktijk blijven volgen en hier misschien later een aanvullend stuk aan wijden.

 

Iets anders opmerkelijks tot slot is dat er in de ontwerpfase van vaccins voorheen altijd dosis-effectstudies werden gedaan, die voor de Covid 19-vaccins echter (nog) niet hebben plaatsgevonden. Men probeert de dosis altijd zodanig laag te krijgen, dat het lichaam nog goed genoeg geprikkeld wordt om antistoffen te produceren. Want hoe lager de dosis is, des te minder de bijwerkingen zijn. Deze dosis-effectstudies kosten echter erg veel tijd (en geld), terwijl er haast geboden was. Het vaccineren zonder het verwerken van deze studieresultaten, wat nu gebeurt, zou daarom gevaarlijke gevolgen kunnen hebben.

 

Op de vraag of je je wel of niet in moet laten enten, ga ik ook nu geen antwoord geven. Ik kan slechts mijn ervaringen met je delen, oftewel de informatie die ik van een paar ‘zenders’ heb gehaald. Probeer gewoon voor jezelf een goede afweging te maken door van zoveel mogelijk ‘zenders’ informatie te verzamelen. Je gedwongen voelen door wetgeving of sociale druk vind ik persoonlijk de slechtste reden om een vaccinatie tegen Covid 19 te nemen. Als je je laat prikken, doe dat dan omdat je het zelf echt wilt. Ik wens je daarbij, hoe dan ook, veel licht, liefde en spirituele connectie toe.”

Article by heelhuus

Laat jouw reactie achter