Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een acupunctuur behandeling in Apeldoorn? Heeft u last van verschillende lichamelijke klachten waar uw huisarts niet direct een oplossing voor heeft? En hebt u het gevoel dat uw lichaam en geest niet meer in balans zijn? Maak dan een afspraak bij onze acupuncturisten. Wij van het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn gespecialiseerd in acupunctuur behandelingen. Vaak beidt de reguliere Westerse geneeskunde nog onvoldoende hulp bij diverse lichamelijke en geestelijke klachten. In onze acupunctuur behandelingen gaan we op zoek naar de ware oorzaak van uw klachten en richten wij ons op het herstellen van de balans in uw lichaam en geest. Benieuwd naar de mogelijkheden bij het HeelHuus Gezondheidscentrum?

Laat u behandelen door een van onze acupuncturisten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Acupuncturisten – HeelHuus Gezondheidscentrum

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

acupunctuur-specialisten

André Visch

Heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur TCG steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld. Iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

acuupunctuur-specialisten2

Ilse Tomassen

Heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVF en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.

De mogelijkheden bij HeelHuus Gezondheidscentrum

In het HeelHuus Gezondheidscentrum staat de mens centraal: dit betekent dat wij veel aandacht hebben voor uw persoonlijke situatie en kijken we hoe wij u het beste kunnen helpen. Uiteraard werken we hierbij samen met de verschillende specialisten die werkzaam zijn bij het HeelHuus Gezondheidscentrum. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw balans weer wordt hersteld en u weer gezonder en fitter door het leven gaat.

Werkwijze

Tijdens een acupunctuur behandeling kijken we naar uw lichamelijke symptomen en gaan we op zoek naar de ware oorzaak van uw klachten. Vaak komen lichamelijke klachten voort uit een verstoring in de energiehuishouding. Met behulp van dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden stimuleren wij het zelf genezende vermogen van het lichaam om het natuurlijke evenwicht te herstellen. Acupunctuur vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), welke is gebaseerd op het inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Door dit energetische evenwicht te herstellen, zult u merken dat u weer lekkerder in uw vel zit en meer energie heeft! De acupuncturisten die werkzaam zijn bij het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

  • Ilse Tomassen heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVG en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.
  • André Visch heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur (TCG) steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld: iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

Interesse?

Wilt u ervaren of acupunctuur in Apeldoorn iets voor u is? Vul dan het formulier online afspraak maken in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze acupunctuur klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Warnsveld, Apeldoorn, Deventer, Dieren en Lochem.