Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur in Arnhem

Heeft u last van burn-out klachten, chronische stress, vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, menstruatie- en overgangsklachten, zwangerschapsklachten, buikklachten, hoofdpijn of andere lichamelijke of geestelijke klachten? Wellicht dat acupunctuur u kan helpen! Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum kunt u terecht voor acupunctuur behandelingen: vaak biedt de Westerse geneeskunde nog onvoldoende uitkomst bij verschillende pijnklachten. Met behulp van acupunctuur kijken we naar het lichaam en de geest als een geheel en gaan we op zoek naar verstoringen in de energiehuishouding. Bent u nieuwsgierig wat acupunctuur voor u kan betekenen? Maak dan direct online een afspraak!

Laat u behandelen door een van onze acupuncturisten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Acupuncturisten – HeelHuus Gezondheidscentrum

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

acupunctuur-specialisten

André Visch

Heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur TCG steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld. Iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

acuupunctuur-specialisten2

Ilse Tomassen

Heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVF en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.

Wie zijn wij?

Wij zijn het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld en bij ons kunt u terecht voor de hulp van diverse specialisten. In het HeelHuus staat de mens centraal: er wordt veel persoonlijke aandacht aan elke persoonlijke situatie besteed. Wanneer u last heeft van chronische of acute lichamelijke klachten, waar uw huisarts niet direct een oorzaak van kan vinden, worden deze klachten bij ons gezien als signalen dat uw lichaam niet in balans is. Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum bent u daarom aan het juiste adres om weer in balans te komen, te genezen en gezond(er) te worden.

De acupunctuur behandelingen in Arnhem

Omdat wij het lichaam en de geest als een geheel zien, gaan we in onze acupunctuur op zoek naar de ware oorzaak van uw lichamelijke klachten. Vaak zijn lichamelijke klachten signalen van het lichaam dat er verstoringen zijn in de energiehuishouding omdat het lichaam en de geest niet meer in balans zijn.De acupunctuur behandelingen bij het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn dan ook gericht op het zelf genezend vermogen van de geest om het lichaam te herstellen. Onze ervaren acupuncturisten werken met heel dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden om zo het natuurlijke evenwicht van het lichaam te stimuleren. Onze acupuncturisten zijn:

  • Ilse Tomassen heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVG en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.
  • André Visch heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur (TCG) steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld: iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

Direct een afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in acupunctuur in Arnhem? Vul dan het formulier online afspraak maken in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze acupunctuur klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Warnsveld, Apeldoorn, Deventer, Dieren en Lochem.