Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur in Deventer

Acupunctuur is gericht op het herstellen van het natuurlijke evenwicht in het lichaam. Vaak komen lichamelijke klachten voort uit een verstoring in de energiehuishouding van het lichaam. Heeft u bijvoorbeeld last van lichamelijke klachten zonder medische reden? Of zit u niet lekker in uw vel en voelt het alsof u weinig energie heeft? Probeer dan eens of acupunctuur in Deventer u kan helpen! Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum kun je terecht voor acupunctuur behandelingen door onze ervaren acupuncturisten. Wilt u ook weer klachtvrij door het leven gaan? Bekijk dan de mogelijkheden bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld!

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld

Acupuncturisten – HeelHuus Gezondheidscentrum

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

acupunctuur-specialisten

André Visch

Heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur TCG steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld. Iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

acuupunctuur-specialisten2

Ilse Tomassen

Heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVF en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.

Onze acupuncturisten

Acupunctuur kan voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten een oplossing zijn. Heeft u bijvoorbeeld last van hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheidsklachten, burn-out klachten, slaapproblemen, chronische stress, menstruatie- en overgangsklachten, zwangerschapsklachten of andere lichamelijke of geestelijke klachten? De Westerse geneeskunde biedt vaak nog onvoldoende uitkomst omdat er in de structuur van het lichaam niks wordt gevonden. Acupunctuur kan dan een welkome versterking of aanvulling zijn. De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum hebben de opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gevolgd, welke is gebaseerd op het inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Deze verstoringen kunnen het gevolg zijn van diverse factoren, zoals emoties, leefstijl, voeding, fysieke overbelasting of seizoensinvloeden. Onze ervaren acupuncturisten zijn:

  • Ilse Tomassen heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVG en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.
  • André Visch heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur (TCG) steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld: iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

De acupunctuur behandeling

Tijdens een acupunctuur behandeling wordt er gewerkt met dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden. Op deze manier wordt het lichaam gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht in het lichaam te herstellen. In een acupunctuur behandeling wordt er zowel aandacht besteed aan de lichamelijke symptomen als aan de onderliggende oorzaak van deze symptomen. Acupunctuur in combinatie met specifieke kruiden, voeding, meditatietechnieken en leefregels, zorgen ervoor dat u weer met meer energie door het leven gaat!

Geïnteresseerd in acupunctuur in Deventer?

Wilt u het liefst vandaag nog beginnen met acupunctuur in Deventer? Maak dan direct een afspraak via het formulier online afspraak makenen wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat u behandelen door een van onze acupuncturisten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Onze acupunctuur klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Warnsveld, Apeldoorn, Deventer, Dieren en Lochem.