Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur in Dieren

Heeft u last van lichamelijke of geestelijke klachten, zoals burn-outklachten, chronische stress, vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, menstruatie- en overgangsklachten, zwangerschapsklachten, buikpijn, hoofdpijn of andere klachten? Acupunctuur in Dieren kan voor veel lichamelijke en geestelijke klachten een oplossing bieden. De reguliere Westerse geneeskunde biedt vaak onvoldoende uitkomst omdat er in de structuur van het lichaam niks verandert. Acupunctuur behandelingen van het HeelHuus Gezondheidscentrum, gevestigd in Warnsveld, kan dan een welkome aanvulling en versterking zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld?

Laat u behandelen door een van onze acupuncturisten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Acupuncturisten – HeelHuus Gezondheidscentrum

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

acupunctuur-specialisten

André Visch

Heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur TCG steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld. Iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

acuupunctuur-specialisten2

Ilse Tomassen

Heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVF en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.

Het HeelHuus Gezondheidscentrum

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld hebben de opleiding TCG gevolgd. De Traditionele Chinese Geneeskunde is gebaseerd op het inzicht dat diverse klachten en symptomen kunnen voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Dit natuurlijke evenwicht is dan verstoord en kan vervelende klachten veroorzaken. Het energetische evenwicht in het lichaam kan worden verstoord door factoren als emoties, levensstijlen, voedingsmiddelen, fysieke overbelasting en seizoensinvloeden. Tijdens de acupunctuur behandeling wordt er gebruik gemaakt van dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden. Met deze naalden wordt het lichaam gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen. In combinatie met de acupunctuur behandeling wordt er advies gegeven om specifieke kruiden, voeding, meditatietechnieken en leefregels te gebruiken om de hoeveelheid energie weer te verhogen. In de acupunctuur behandeling wordt er zowel aandacht besteed aan de behandeling van de symptomen én aan het onderzoeken van de ware oorzaak waardoor de klachten zijn ontstaan.

De acupuncturisten van het HeelHuus

Onze acupuncturisten hebben ruime ervaring, kundigheid en gerichte kennis op het gebied van acupunctuur en kunnen daarom met u actief werken aan de verbetering en het herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld zijn:

  • Ilse Tomassen heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVG en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.
  • André Visch heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur (TCG) steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld: iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

Interesse in acupunctuur in Dieren?

Heeft u interesse in acupunctuur in Dieren en wilt u een behandeling bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld starten? Vul dan het formulier online afspraak maken in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze acupunctuur klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Warnsveld, Apeldoorn, Deventer, Dieren en Lochem.