Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur in Lochem

Vindt u in de Westerse geneeskunde onvoldoende uitkomst voor uw klachten? Dan kan acupunctuur in Lochem een welkome aanvulling en versterking zijn. Acupunctuur in Lochem kan voor veel lichamelijke en geestelijke klachten een oplossing bieden: bijvoorbeeld bij burn-out klachten, chronische stressklachten, vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, buikpijn, hoofdpijn, menstruatie- en overgangsklachten of zwangerschapsklachten. In de Westerse geneeskunde wordt er soms geen oplossing gevonden voor lichamelijke klachten omdat er in het lichaam niets wordt gevonden. Bij acupunctuur van het HeelHuus Gezondheidscentrum gaan we op zoek naar de ware oorzaak van de klachten en herstellen we de natuurlijke balans in het lichaam. Bent u nieuwsgierig of acupunctuur in Lochem iets voor u is?

Laat u behandelen door een van onze acupuncturisten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Acupuncturisten – HeelHuus Gezondheidscentrum

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

acupunctuur-specialisten

André Visch

Heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur TCG steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld. Iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

acuupunctuur-specialisten2

Ilse Tomassen

Heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVF en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.

Wie zijn wij?

Wij zijn het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld en bij ons kunt u terecht voor acupunctuur behandelingen. Onze acupuncturisten hebben de opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gevolgd en zijn ruim ervaren in het geven van acupunctuur behandelingen. Onze behandelingen zijn gericht op het inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten voort kunnen komen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Wanneer u bij het HeelHuus Gezondheidscentrum begint met uw acupunctuur behandelingen, dan gaan wij met onze ruime ervaring, kundigheid en gerichte kennis samen met u actief werken aan de verbetering en het herstel van uw klachten. De acupuncturisten werkzaam bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld zijn:

  • Ilse Tomassen heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVG en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.
  • André Visch heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur (TCG) steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld: iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

Hoe gaan wij te werk?

Onze acupuncturisten werken met hele dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden. Met deze naalden wordt het lichaam gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen en de juiste balans in de energiehuishouding terug te vinden. In combinatie met het werken met naalden, adviseren onze acupuncturisten u het gebruik van specifieke kruiden, voeding, meditatietechnieken en leefregels om de hoeveelheid energie weer te verhogen. In onze behandelingen kijken we niet alleen naar uw lichamelijke symptomen, maar gaan we actief op zoek naar de onderliggende oorzaak waardoor deze symptomen en klachten ontstaan en proberen we deze ware oorzaak ook te behandelen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in acupunctuur in Lochem? Vul dan direct het formulier 'online afspraak maken' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze acupunctuur klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Warnsveld, Apeldoorn, Deventer, Dieren en Lochem.