Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur in Warnsveld

Heeft u last van burn-out klachten, vermoeidheidsklachten of chronische stress? Ervaart u veel buikpijn, hoofdpijn of andere pijnklachten? Of heeft u last van menstruatie- en overgangsklachten of zwangerschapsklachten? Acupunctuur kan bij veel klachten een oplossing zijn. In de Westerse geneeskunde kan het voorkomen dat er geen of onvoldoende uitkomst wordt geboden voor diverse klachten omdat er in de structuur van het lichaam niets wordt gevonden. Daarom kan acupunctuur in Warnsveld bij het HeelHuus Gezondheidscentrum een welkome aanvulling en/of versterking zijn. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor acupunctuur in Warnsveld bij HeelHuus Gezondheidscentrum?

Laat u behandelen door een van onze acupuncturisten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Acupuncturisten – HeelHuus Gezondheidscentrum

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

acupunctuur-specialisten

André Visch

Heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur TCG steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld. Iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

acuupunctuur-specialisten2

Ilse Tomassen

Heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVF en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.

HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld

De acupuncturisten die bij het HeelHuus Gezondheidscentrum werkzaam zijn, hebben de opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gevolgd. De Chinese geneeskunde is gebaseerd op het inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten voortkomen uit een verstoring in de energiehuishouding van het lichaam. Wanneer het energetisch evenwicht is verstoord, zult u verschillende klachten kunnen ervaren. Het evenwicht kan door diverse factoren worden verstoord: denk bijvoorbeeld aan emoties, leefstijl, voeding, fysieke overbelasting en seizoensinvloeden. Door het gebruik van hele dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden stimuleren we in de acupunctuur behandeling het lichaam om het natuurlijke evenwicht en balans te herstellen. Daarnaast krijgt u advies hoe u uw energie weer kunt verhogen door middel van specifieke kruiden, voeding, meditatietechnieken en leefregels. Tijdens de behandelingen behandelen we niet alleen uw klachten, maar gaan we ook op zoek naar de ware oorzaak van het ontstaan van uw klachten en proberen deze ook te behandelen.

Onze acupuncturisten

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis samen met u actief werken aan de verbetering en het herstel van uw klachten. Onze acupuncturisten zijn:

  • Ilse Tomassen heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVG en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.
  • André Visch heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur (TCG) steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld: iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

Gelijk een afspraak maken?

Wilt u beginnen met acupunctuur in Warnsveld bij de acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld? Vul dan direct het formulier 'online afspraak maken' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze acupunctuur klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Warnsveld, Apeldoorn, Deventer, Dieren en Lochem.