header-img
header-img

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur in Zutphen

Acupunctuur kan voor veel klachten een oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan een burn-out, chronische stress en vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, menstruatie- en overgangsklachten, zwangerschapsklachten, buikklachten, hoofdpijn, diverse pijnklachten, en nog veel meer! De Westerse geneeskunde alleen biedt voor veel van deze klachten vaak nog onvoldoende uitkomst, omdat er in de structuur van het lichaam niets wordt gevonden. Heeft u last van chronische of acute lichamelijke of geestelijke klachten? En vindt u in de Westerse geneeskunde hier geen oplossing voor? Acupunctuur kan dan een welkome aanvulling en/of versterking zijn.

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld

Acupuncturisten – HeelHuus Gezondheidscentrum

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

acupunctuur-specialisten

André Visch

Heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur TCG steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld. Iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

acuupunctuur-specialisten2

Ilse Tomassen

Heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVF en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.

Onze acupuncturisten

Acupunctuur kan voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten een oplossing zijn. Heeft u bijvoorbeeld last van hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheidsklachten, burn-out klachten, slaapproblemen, chronische stress, menstruatie- en overgangsklachten, zwangerschapsklachten of andere lichamelijke of geestelijke klachten? De Westerse geneeskunde biedt vaak nog onvoldoende uitkomst omdat er in de structuur van het lichaam niks wordt gevonden. Acupunctuur kan dan een welkome versterking of aanvulling zijn. De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum hebben de opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gevolgd, welke is gebaseerd op het inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Deze verstoringen kunnen het gevolg zijn van diverse factoren, zoals emoties, leefstijl, voeding, fysieke overbelasting of seizoensinvloeden. Onze ervaren acupuncturisten zijn:

  • Ilse Tomassen heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVG en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.
  • André Visch heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur (TCG) steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld: iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

De acupunctuur behandeling in Zutphen

Tijdens een acupunctuur behandeling in Zutphen wordt er gewerkt met dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden. Op deze manier wordt het lichaam gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht in het lichaam te herstellen. In een acupunctuur behandeling wordt er zowel aandacht besteed aan de lichamelijke symptomen als aan de onderliggende oorzaak van deze symptomen.

Acupunctuur in combinatie met specifieke kruiden, voeding, meditatietechnieken en leefregels, zorgen ervoor dat u weer met meer energie door het leven gaat!

Geïnteresseerd in acupunctuur in Zutphen

Wilt u het liefst vandaag nog beginnen met acupunctuur in Zutphen? Maak dan direct een afspraak via het formulier online afspraak maken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bekijk ook eens onze webwinkel voor interessante cursussen en workshops.

Wilt u eerst graag een aantal vragen stellen aan de acupuncturist in Zutphen voordat u met de behandeling begint? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Kom met ons in contact door te bellen naar 0575-746046. Of schrijf ons een e-mail via info@heelhuus.nl.

Laat u behandelen door een van onze acupuncturisten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Acupunctuur in Zutphen: de oplossing voor veel klachten

Acupunctuur in Zutphen kan voor veel klachten een oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan een burn-out, chronische stress en vermoeidheidsklachten en slaapproblemen. Maar ook menstruatie- en overgangsklachten, zwangerschapsklachten, buikklachten, hoofdpijn en diverse pijnklachten kunnen worden verminderd door acupunctuur.

De Westerse geneeskunde biedt alleen voor veel van deze klachten vaak nog onvoldoende uitkomst. Omdat er in de structuur van het lichaam niets wordt gevonden. Echter kan alternatieve geneeskunde zoals acupunctuur wel helpen.

De mens staat centraal bij acupunctuur in Zutphen

  • De mens staat centraal
  • In balans komen, genezen en gezonder worden
  • Enthousiaste, bevlogen en vakkundige specialisten
  • Medische en paramedische disciplines
  • Verbinden, versterken, bekrachtigen en helen

Heeft u last van chronische of acute lichamelijke of geestelijke klachten? En vindt u in de Westerse geneeskunde hier geen oplossing voor? Een acupunctuur behandeling bij het HeelHuus Gezondheidscentrum nabij Zutphen kan dan een welkome aanvulling en/of versterking zijn. Maak direct online een afspraak.

Geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering

Uiteraard wordt er onderling én met de vele andere disciplines binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum samengewerkt voor een voor u zo optimaal mogelijk behandelresultaat. De behandelingen van beide acupuncturisten – lid van de NVA – worden door bijna alle zorgverzekeraars vanuit het aanvullend pakket geheel of gedeeltelijk vergoed.

Traditionele Chinese Geneeskunde

Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum, gelegen in Warnsveld dichtbij Zutphen, kunt u terecht voor acupunctuur behandelingen. Onze acupuncturisten hebben de opleiding in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gevolgd. Deze geneeskunde is gebaseerd op het inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam.

Dit energetische evenwicht kan verstoord worden door diverse factoren. Zoals emoties, leefstijl, voeding, fysieke overbelasting en seizoensinvloeden.

Acupunctuur bij kanker

Acupunctuur ofwel Traditionele Chinese Geneeskunde kan een ondersteunend middel betekenen bij kanker. Tijdens het ziekteproces kan het zorgen voor een nieuwe, passende balans, een goede mentale veerkracht en daardoor ook meer vitaliteit.

Onze werkwijze: pijnloze en steriele naalden

De acupuncturist werkt met heel dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden. Hiermee wordt het lichaam gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen. Daarnaast adviseert de acupuncturist specifieke kruiden, voeding, meditatietechnieken en leefregels aan om de hoeveelheid energie weer te verhogen.

Tijdens de consulten beperkt de acupuncturist zich echter niet alleen tot behandeling van de symptomen. Maar zoekt tevens naar de oorzaak van het ontstaan van de klachten en probeert ook deze te behandelen.

Gelijk een afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in acupunctuur in Zutphen? En wilt u direct een afspraak maken? Vul dan het formulier 'online afspraak maken' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als u eerst wat meer informatie wenst, mag u ook gerust contact met ons opnemen. U bereikt ons via dit telefoonnummer: 0575-746046. Of stuur een e-mail naar info@heelhuus.nl.

Onze acupunctuur klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Warnsveld, Apeldoorn, Deventer, Dieren en Lochem.