Acupunctuur Zutphen

  Bel direct Afspraak maken

  Acupunctuur kan voor veel klachten een oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan burn-out, chronische stress en vermoeidheid, slaapproblemen, menstruatie en overgangsklachten, zwangerschapsklachten, buikklachten, hoofdpijn, diverse pijnklachten, etc.. De Westerse geneeskunde alleen biedt hiervoor vaak nog onvoldoende uitkomst, omdat er in de structuur van het lichaam niets wordt gevonden. Acupunctuur kan dan een welkome aanvulling en/of versterking zijn.

  Acupunctuur Zutphen  - HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld

  De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld hebben de opleiding in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gevolgd. Deze geneeskunde is gebaseerd op het inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Dit energetisch evenwicht kan verstoord worden door diverse factoren als emoties, leefstijl, voeding, fysieke overbelasting en seizoensinvloeden.

  Acupuncturisten – HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld


  De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

  • Ilse Tomassen
   heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVF en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.
  • André Visch
   heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur TCG steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld. Iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.


  Uiteraard wordt onderling én met de vele andere disciplines binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum samengewerkt voor een voor u zo optimaal behandelresultaat.

  De behandelingen van beide acupuncturisten - lid van de NVA - worden door bijna alle zorgverzekeraars vanuit het aanvullend pakket geheel of gedeeltelijk vergoed.

  Werkwijze Acupunctuur HeelHuus Gezondheidscentrum

  De acupuncturist werkt met heel dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden. Hiermee wordt het lichaam gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen. Daarnaast adviseert de acupuncturist specifieke kruiden, voeding, meditatietechnieken en leefregels om de hoeveelheid energie weer te verhogen.

  Tijdens de consulten beperkt de acupuncturist zich echter niet alleen tot behandeling van de symptomen, maar zoekt tevens naar de oorzaak van het ontstaan van de klachten en probeert ook deze te behandelen.

  Gelijk een afspraak maken? Vult u dan het formulier online afspraak maken in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met up op.

  Onze klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:
  Zutphen, Warnsveld, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn, Gorssel, Vorden, Ruurlo, Lochem, Dieren, Eerbeek en Brummen.

 • front images
 • Contact

  HeelHuus Gezondheidscentrum

  De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld
  Tel. 0575 746046
  Mail. info@heelhuus.nl

  Bel direct Afspraak maken Agenda bekijken