Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur in Zutphen

Acupunctuur kan voor veel klachten een oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan een burn-out, chronische stress en vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, menstruatie- en overgangsklachten, zwangerschapsklachten, buikklachten, hoofdpijn, diverse pijnklachten, en nog veel meer! De Westerse geneeskunde alleen biedt voor veel van deze klachten vaak nog onvoldoende uitkomst, omdat er in de structuur van het lichaam niets wordt gevonden. Heeft u last van chronische of acute lichamelijke of geestelijke klachten? En vindt u in de Westerse geneeskunde hier geen oplossing voor? Acupunctuur kan dan een welkome aanvulling en/of versterking zijn.

Laat u behandelen door een van onze acupuncturisten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Acupuncturisten – HeelHuus Gezondheidscentrum

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn:

acupunctuur-specialisten

André Visch

Heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur TCG steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld. Iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

acuupunctuur-specialisten2

Ilse Tomassen

Heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVF en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.

HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld

Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld kunt u terecht voor acupunctuur behandelingen. De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld hebben de opleiding in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gevolgd. Deze geneeskunde is gebaseerd op het inzicht dat lichamelijke en geestelijke klachten voortkomen uit verstoringen in de energiehuidhouding van het lichaam. Dit energetische evenwicht kan verstoord worden door diverse factoren, zoals emoties, leefstijl, voeding, fysieke overbelasting en seizoensinvloeden.

Onze acupuncturisten

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum kunnen door hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis samen met u actief werken aan de verbetering en het herstel van uw klachten. De acupuncturisten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld zijn:

  • Ilse Tomassen heeft zich na haar opleiding fysiotherapie en acupunctuur (TCG) onder meer verdiept in de volgende onderwerpen: hoofdpijn, burn-out, slapeloosheid, vruchtbaarheidsproblemen, begeleiding bij IUI, IVG en ICSI, menstruatie- en overgangsklachten, huidklachten, maag- en darmklachten en dry needling.
  • André Visch heeft zich na de opleiding manuele therapie en acupunctuur (TCG) steeds meer en meer als coach op het gebied van bewustzijn en energie ontwikkeld: iets wat in het gehele centrum een belangrijke plaats inneemt.

Uiteraard wordt er onderling én met de vele andere disciplines binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum samengewerkt voor een voor u zo optimaal mogelijk behandelresultaat. De behandelingen van beide acupuncturisten – lid van de NVA – worden door bijna alle zorgverzekeraars vanuit het aanvullend pakket geheel of gedeeltelijk vergoed.

Onze werkwijze

De acupuncturist werkt met heel dunne, vrijwel pijnloze (!) en steriele naalden. Hiermee wordt het lichaam gestimuleerd om het natuurlijke evenwicht te herstellen. Daarnaast adviseert de acupuncturist specifieke kruiden, voeding, meditatietechnieken en leefregels aan om de hoeveelheid energie weer te verhogen. Tijdens de consulten beperkt de acupuncturist zich echter niet alleen tot behandeling van de symptomen, maar zoekt tevens naar de oorzaak van het ontstaan van de klachten en probeert ook deze te behandelen.

Gelijk een afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in acupunctuur in Zutphen? En wilt u direct een afspraak maken? Vul dan het formulier 'online afspraak maken' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze acupunctuur klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Warnsveld, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Dieren en Lochem.