Heelhuus wachtruimte2

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Praktische informatie & tarieven

  • Naast een verwijzing van de (huis)arts, kun je ook rechtstreeks een afspraak bij het HeelHuus maken.
  • Bij de eerste afspraak dient de eventuele verwijzing, een legitimatiebewijs en de zorgpas of iets waar het polisnummer van de zorgverzekering op staat, meegenomen te worden.
  • In geval van ziekte of andere gegronde redenen dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgebeld te worden. Anders zijn we helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Vergoeding manuele therapie en fysiotherapie

De hoogte van de vergoeding voor fysiotherapie, hangt grotendeels af van de manier waarop je bent verzekerd. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie niet of beperkt vergoed. Bij een aanvullende verzekering met een gedeeltelijke of gehele dekking voor fysiotherapie zal de zorgverzekeraar, afhankelijk van het gekozen zorgpakket, tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaan. Kijk daarom je polis goed na en vraag bij twijfel je zorgverzekeraar of fysiotherapeut om advies. Het HeelHuus heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Dit betekent dat de behandelingen rechtstreeks aan ons worden vergoed. Je krijgt van ons dan geen rekening. Indien je niet of onvoldoende verzekerd bent, dien je de behandeling zelf te betalen.

De hoogte van de vergoeding voor fysiotherapie, hangt grotendeels af van de manier waarop u bent verzekerd. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie niet of beperkt vergoed. Bij een aanvullende verzekering met een gedeeltelijk of gehele dekking voor fysiotherapie zal de zorgverzekeraar deze, afhankelijk van de door u gekozen zorgpakket, tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaan. Kijk daarom uw polis goed na en vraag bij twijfel uw zorgverzekeraar of fysiotherapeut om advies.

Het HeelHuus heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars.*
Dit betekent dat de behandelingen rechtstreeks aan ons worden vergoed.** U krijgt van ons dan geen rekening. Indien u niet of onvoldoende verzekerd bent, dient u de behandeling zelf te betalen.

* Het HeelHuus heeft voor 2024 geen contract afgesloten met Zorg & Zekerheid.
** In dit geval worden de tarieven gehanteerd volgens het afgesloten contract. Deze kunnen afwijken van onze eigen marktconforme tarieven. 

Vergoeding Fysiotherapie vanuit de basisverzekering
Bij  een aandoening die op de lijst ‘chronische aandoeningen’ staat, dienen de eerste 20 behandelingen zelf betaald te worden mits deze vanuit een eventuele aanvullende verzekering voldaan wordt. De behandelingen die daarna nodig zijn, worden vanuit de basisverzekering vergoed. Let op, jaarlijks dient echter wel eerst het eigen risico verbruikt te zijn.

Bij jongeren tot en met 17 jaar worden per indicatie de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie vanuit de basisverzekering vergoed. Mocht daarna voor dezelfde indicatie nog behandelingen nodig zijn, dan worden deze tot een maximum van 9 vergoed.

Vergoedingen 2024
Ook in 2024 goed verzekerd zijn voor fysiotherapie? Voor het overzicht vergoedingen en premies fysiotherapie per zorgverzekeraar in 2024 klik hier.

Actueel overzicht van de vergoedende zorgverzekeraars.

Tarieven 2024

Tarieven 2024

Fysiotherapie
Reguliere zitting fysiotherapie41,50
Reguliere zitting fysiotherapie aan huis59,50
Screening, intake en onderzoek60,00
Intake en onderzoek na verwijzing60,00
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis74,50
Niet nagekomen afspraak32,00
Manuele therapie
Reguliere zitting manuele therapie57,50
Screening, intake en onderzoek70,00
Traditionele Chinese Geneeskunde
Acupunctuur Intake102,50
Acupunctuur Vervolgconsult77,50
Consult Chinese kruiden77,50
André Visch
Acupunctuur/Energie & Bewustzijn Intake110,-
Acupunctuur/Energie & Bewustzijn Vervolgconsult80,-
Osteopathie
Osteopathie intake (60 minuten)100,00
Osteopathie kort consult (30 minuten)50,00
Osteopathie lang consult (45 minuten)75,00
Orthomoleculaire therapie & Voetreflexzone therapie
Orthomoleculair consult (60 minuten)95,00
Orthomoleculair consult (30 minuten)47,50
Voetreflexzone therapie (60 minuten)95,00
Voetreflexzone therapie (45 minuten)71,25
Voetreflexzone therapie (30 minuten)47,50

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld

Klachtenregeling

De acupuncturisten van het HeelHuus Gezondheidscentrum oefenen hun vak zo goed mogelijk uit. Heb je toch een klacht over de behandeling van de acupuncturist of ben je ontevreden over de manier waarop de acupuncturist of zijn medewerker met je omgaat? Dan is het goed om dat kenbaar te maken; voor jezelf, voor andere patiënten en voor de continuïteit van de kwaliteit van het HeelHuus. In de klachtenfolder van de Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB) is te lezen over de manier waarop dit in zijn werk gaat.

flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

Ode aan de ongevaccineerden

Een ode aan de ongevaccineerden

  Misschien is voor velen de bovenstaande titel (een beetje) provocerend en dat is jammer. Want mensen die zich nu, na alle sociale druk, nog steeds niet hebben laten vaccineren, hebben daar misschien wel een goede reden voor. En om dan heel goed bij jezelf te blijven, daar heb je vaak echt wel ballen voor […]

Stressvolle jas - Blog

Stressvolle jas…?!

Waarschijnlijk zul je bij het woord ‘stress’ niet direct aan een jas denken. Peter ter Horst, de craniosacraal therapeut van het HeelHuus, doet dit echter wel… De Dikke van Dale Volgens de Dikke van Dale is stress een ‘kracht die, in de vorm van fysische, psychische of sociale druk uitgeoefend op een systeem, leidt tot […]

vaccinaties-tegen-covid-19

Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij […]

Volg ons op Instagram