Heelhuus wachtruimte2

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur vermindert hooikoorts

Een groot deel van Nederland kijkt uit naar het voorjaar. Voor meer dan één miljoen Nederlanders is dat anders. Zij hebben last van hooikoorts: een allergie.
Behoor jij ook tot deze groep? Wil jij niets liever dan dat het constant niezen en rode ogen stopt? Acupunctuur kan dan voor jou de oplossing zijn. De acupuncturisten van het HeelHuus helpen je graag.

Acupunctuur & Chinese Kruidengeneeskunde bij hooikoorts

Hooikoorts is een overgevoelige reactie van het lichaam op stuifmeelkorrels (pollen), waardoor het afweermechanisme in de war raakt. Dit uit zich in veel niezen, een loopneus, geïrriteerde ogen, vermoeidheid etc. Zowel acupunctuur als Chinese Kruidengeneeskunde is een effectieve manier om de hooikoorts sterk te verminderen, omdat hiermee het afweermechanisme hersteld kan worden. Om deze preventieve werking te hebben, moet er wel ruim voordat het voorjaar ‘in de lucht zit’ met de behandeling begonnen worden. Als acupunctuur en/of Chinese Kruidengeneeskunde ingezet wordt als de klachten er al zijn, dan zorgt de behandeling in de eerste plaats voor verlichting van de klachten.

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld
flower-pattern

Voor veel klachten

Acupunctuur en Kruidengeneeskunde (TCG) van het HeelHuus is een goede ondersteuning en/of mogelijke oplossing bij een groot aantal klachten.