Heelhuus wachtruimte2

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Acupunctuur bij Maag- en Darmklachten

Maagklachten zoals oprispingen, brandend maagzuur, verminderde eetlust en misselijkheid worden vanuit de acupunctuur gezien als een verstoring in de energiebalans; de energie van spijsvertering is dan naar boven in plaats van naar beneden gericht.

De acupunctuur behandeling zorgt ervoor dat de energie weer gaat dalen, waardoor de klachten snel afnemen. Daarbij wordt ook gekeken naar onderliggende factoren als emoties, leefstijl en voeding die het energetisch evenwicht kunnen verstoren.

Bij darmklachten als een prikkelbare darm, opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree en obstipatie is vaak sprake van een lokale energiestagnatie. Deze stagnatie kan met een acupunctuur behandeling worden opgeheven. Ook richt deze behandeling zich op het goed laten functioneren van het spijsverteringskanaal in zijn geheel. Indien nodig wordt ook hier een voedings- en leefstijladvies gegeven en/of worden Chinese kruiden voorgeschreven.

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld
flower-pattern

Voor veel klachten

Acupunctuur en Kruidengeneeskunde (TCG) van het HeelHuus is een goede ondersteuning en/of mogelijke oplossing bij een groot aantal klachten.