Hormoonfactor Consulent HeelHuus Gezondheidscentrum Warnsveld Zutphen

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Monique Berendsen

Orthomoleculair voedings- en leefstijltherapeut

Klinische Psycho Neuro Immunologie (KPNI) therapeut in opleiding

Ik ken André en Tina Visch al jarenlang en vanaf 13 april gaan we onze samenwerking in de komende tijd verder uitbouwen. Ik start in het HeelHuus met een vrijblijvend & kosteloos inloopspreekuur op de donderdagochtend.

Na een periode van 14 jaar als eigenaar/directeur van uitzendbureau Match 4U werk ik sinds 2019 op HR-interim basis voor bedrijven die stappen willen zetten naar een duurzaam en vitaal gezond bedrijf. Ik ben zeer geïnteresseerd in de mens en zijn/haar drijfveren en heb jarenlang in het bedrijfsleven ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen in hun loopbaan, coaching en met het inzetten van assessments.

Als voetreflexzonetherapeut en door mijn voorliefde voor complementaire zorg en bewuste & gezonde voeding was het volgen van diverse orthomoleculaire opleidingen voor mij een logische stap. Op dit moment studeer ik Klinische Psycho Neuro Immunologie (KPNI) van dokter Leo Pruimboom. Dit is geneeskunde in een nieuw jasje! Super interessant en heel toepasbaar in mijn eigen praktijk ‘Beter in de Praktijk’.

Door mijn praktijkgerichte aanpak weet ik snel knelpunten, en daarmee dus ook de verbetermogelijkheden, inzichtelijk te maken. Bij voorkeur onderbouw ik dit door gericht onderzoek in te zetten. ‘Meten is weten!’  Meer informatie over meetmogelijkheden als diverse DNA- en bloedtesten, bodyscans en bioresonantie vind je op www.beterindepraktijk.nl

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). Dit betekent dat de behandeling door de zorgverzekeraar eventueel vanuit het aanvullende pakket geheel of gedeeltelijk vergoed wordt.

Monique Berendsen
Monique Berendsen
flower-pattern

Reserveer hieronder via het inschrijfformulier óf telefonisch via 0575-746046 een plekje

Elke donderdagochtend: inloopspreekuur bij Monique Berendsen

Vanaf 13 april a.s. organiseert het HeelHuus samen met Monique Berendsen elke donderdag van 09.00 tot 12.00 uur een geheel vrijblijvend & kosteloos leefstijl-inloopspreekuur.

Monique is een expert op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Ze begeleidt al jaren zowel mensen privé als ook werknemers van bedrijven in het vinden van de juiste leefstijlbalans.

Tijdens het inloopspreekuur kun je onder het genot van een kopje koffie/thee of vitaal water kennis met haar maken en bespreken of zij wat voor jou kan betekenen bij bijvoorbeeld:

  • Darm- en spijsverteringsproblemen – voedselallergieën – verteringsklachten - prikkelbare darmsyndroom - spastische darm - ziekte van Crohn
  • Hormonale problemen – Menstruatieklachten – overgangsklachten
  • Schildklierproblemen - trage of snelwerkende schildklier
  • Gewrichtsklachten of andere ontstekingsklachten - artrose, fybromyalgie

Of misschien zou je gewoon eens willen weten of je bepaalde voedingsstoffen mist of voedselintoleranties hebt. En hoe je dat kan meten. Ook dat is mogelijk.

Inschrijfformulier inloopspreekuur

Elke donderdag tussen 09.00 - 12.00 uur

Voorkeur tijdsblok

Inschrijfformulier lezing 'Etiketten onder de loep'

Donderdagavond 26 oktober van 20.00 tot 21.30 uur

flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

Stressvolle jas - Blog

Stressvolle jas…?!

Waarschijnlijk zul je bij het woord ‘stress’ niet direct aan een jas denken. Peter ter Horst, de craniosacraal therapeut van het HeelHuus, doet dit echter wel… De Dikke van Dale Volgens de Dikke van Dale is stress een ‘kracht die, in de vorm van fysische, psychische of sociale druk uitgeoefend op een systeem, leidt tot […]

vaccinaties-tegen-covid-19

Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij […]

column-mondkapjes-loep-heelhuus

Mondkapjes onder de loep

In het HeelHuus staat het elke dag voorop om de beste persoonlijke en op maat gemaakte zorg te bieden. De basis daarvoor zijn zowel de westerse als oosterse wetenschappelijke inzichten. Volgens André Visch van het HeelHuus ontbreekt juist deze wetenschappelijke grondslag grotendeels bij het dringende advies vanuit de overheid voor het dragen van niet-medische mondkapjes […]

Volg ons op Instagram