Energie & Bewustzijn HeelHuus Gezondheidscentrum Warnsveld Zutphen

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Energie & Bewustzijn

Bewust leven wordt steeds meer een levensstijl. Gezond eten, groene energie, minder gestress. Toch ontbreekt in dit rijtje vaak iets heel principieels: het meer leven vanuit ‘bewustzijn’.

Het uitgangspunt is dat je je leven – met een eventuele aandoening of klacht – beleeft in het bewustzijn. De aandoening of klacht wordt daarnaast continu beïnvloed vanuit het bewustzijn, evenals de rest van je realiteit. Energie is daarbij het transportmiddel waarmee de informatie uit het bewustzijn wordt overgebracht naar de fysieke realiteit en andersom. Dit betekent dat onze realiteit onder de invloed van ons bewustzijn continu verandert, al naar gelang de informatie die wij bewust of onbewust in ons bewustzijn hebben.

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld

Praktisch Voorbeeld

Een mooi voorbeeld om dit duidelijk te maken is het verschil in smaak tussen de heerlijke fles wijn die mensen op hun vakantieadres drinken en de fles wijn die ze mee naar huis nemen en daar ontkurken. Deze blijkt ineens niet meer zo bijzonder en lekker te zijn als in het vakantieland. Dit is niet alleen perceptie, maar ook echt ‘de geest van de wijn’ die kan veranderen. Natuurlijk worden aspecten als druivensoort, grondsoort en weersomstandigheden weerspiegeld in de wijn. Maar ook gedachten en emotie, passie en aandacht, van zowel de wijnmaker als de omgeving, bepalen de wijn. Want als je je bewustzijn en energie op deze minder goed smakende wijn zou richten, kun je daarmee de smaak positief beïnvloeden.

André Visch, therapeut Energie en Bewustzijn, acupuncturist en manueel therapeut, kan op dezelfde manier iemands energievelden lezen en ‘resetten’. Doordat de energie gaat stromen en hieraan gekoppeld het bewustzijn toeneemt, kan iemand zijn/haar eigen probleem bevatten en de zelfbesturing van of autonomie over het leven weer oppakken. Dit betekent dat je daardoor je gezondheid en geluk weer zelf kunt aansturen!

Behandeling Energie & Bewustzijn

In de video legt André Visch, therapeut Energie & Bewustzijn, acupuncturist en manueel therapeut, uit hoe de behandeling Energie & Bewustzijn in zijn werk gaat.

Lees verder
Andre Visch

André Visch

Mijn interesse voor Oosterse geneeskunde is ontstaan doordat ik in Japan ernstig ziek werd. In 1990 nam ik – als geschoold fysiotherapeut en geoefend karateka – deel aan het Kampioenschap Fukushima Open. Ik werd er niet alleen winnaar, maar werd ook getroffen door een zeer zware longontsteking .

Lees verder
wachtruimte2

Praktische informatie & tarieven

Een consult Energie & Bewustzijn valt onder de Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt vanuit de basisverzekering niet vergoed. Bij een aanvullende verzekering zal de zorgverzekeraar, afhankelijk van het gekozen zorgpakket, tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaan.

Lees verder
Workshops-Andre Visch-Energie & Bewustzijn-HeelHuus-Gezondheidscentrum-Warnsveld-Zutphen

Workshops

Mijn ervaringen op het gebied van Energie & Bewustzijn deel ik graag met mensen. Het is fantastisch om anderen zelf de ongekende mogelijkheden van hun geest te laten ontdekken. Want als je je daarvan een beetje bewust wordt, dan liggen gezondheid, energiecontrole en geluk gewoon allemaal binnen handbereik.

Lees verder
flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

vaccinaties-tegen-covid-19

Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij […]

column-mondkapjes-loep-heelhuus

Mondkapjes onder de loep

In het HeelHuus staat het elke dag voorop om de beste persoonlijke en op maat gemaakte zorg te bieden. De basis daarvoor zijn zowel de westerse als oosterse wetenschappelijke inzichten. Volgens André Visch van het HeelHuus ontbreekt juist deze wetenschappelijke grondslag grotendeels bij het dringende advies vanuit de overheid voor het dragen van niet-medische mondkapjes […]

watermolecuul

Wat doet straling in je lichaam?

Met het uitrollen van 5G is straling opeens weer actueler dan ooit en zijn de meningen over de gezondheidseffecten verdeeld. André Visch van het HeelHuus onderstreept echter al jaren dat straling van draadloze technologie meer invloed op je gezondheid heeft dan de meeste mensen denken en kan ook prima uitleggen waarom. “Wetenschappelijke studies geven vaak […]

Volg ons op Instagram