Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Fysiotherapie in Gorssel

Heeft u pijn bij het bewegen door een sportblessure? Ervaart u pijnklachten door werk, ouderdom of ziekte? Of heeft u een verkeerde beweging gemaakt, een ongeluk gehad of onlangs een operatie moeten ondergaan? Wilt u onder professionele begeleiding werken aan uw herstel en bent u daarom op zoek naar fysiotherapie in de buurt van Gorssel? Maak dan vandaag nog een afspraak bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld! Onze fysiotherapeuten zijn allemaal zeer ervaren en beschikken over de juiste kennis om u te helpen bij de verbetering en het herstel van uw klachten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor fysiotherapie bij het HeelHuus Gezondheidscentrum?

Laat u behandelen door een van onze Fysiotherapeuten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum

Het team fysiotherapie Zutphen van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

Danielle Menting

Danielle Menting

Rick Bosch

Rick Bosch

Nieko Franck

Nieko Franck

Wie zijn wij?

Wij zijn het HeelHuus Gezondheidscentrum en wij zijn er voor u! Bij ons staat de mens altijd centraal: wij luisteren goed naar uw persoonlijke situatie en stemmen het behandelplan dan ook volledig op uw situatie af. Wij gaan samen met u actief werken aan uw herstel, zodat u weer pijnvrij door het leven kan gaan. Binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn vijf fysiotherapeuten werkzaam met elk zijn of haar eigen specialisme. Onze fysiotherapeuten zijn:

  • Daniëlle Menting: Manuele Therapie, SchouderCentrum
  • Rick Bosch: Manuele Therapie
  • Nieko Franck:Echografie & Fysiotherapie, Knierevalidatie
  • Bert van der Weide: Chronische Pijn & Vermoeidheid
  • Peter ter Horst: Algemene Fysiotherapie

Binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum werken we onderling veel samen. Op deze manier kunnen wij u het beste behandelresultaat bieden. Daarnaast werken we ook veel samen met de andere disciplines binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum, zoals acupunctuur, natuurgeneestkunde en energie & bewustzijn consulten. Door onderling veel samen te werken, bent u ervan verzekerd dat u een zo optimaal mogelijk behandelplan krijgt. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor revalidatiebehandelingen en kunt u gebruik maken van onze eigen oefenzaal. Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld kunt u altijd rekenen op veel persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding. Samen slaan we ons door het proces van herstellen!

Waar kunt u ons vinden?

Het HeelHuus Gezondheidscentrum is gevestigd aan de Gaikhorst 2 te Warnsveld. We zijn erg goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Komt u met de auto? Dan is er een ruime parkeergelegenheid bij het HeelHuus Gezondheidscentrum.

Ja, ik wil starten met fysiotherapie nabij Gorssel!

Wilt u onder professionele begeleiding werken aan het herstel van uw klachten? En wilt u direct starten met fysiotherapie in de buurt van Gorssel? Maak dan vandaag nog een afspraak door het formulier 'online afspraak maken' in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze fysiotherapie klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Eerbeek, Twello, Warnsveld, Gorssel, Brummen en Vorden.