header-img
header-img

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Fysiotherapie in Twello

Ben u op zoek naar fysiotherapie in Twello? Heeft u last van een blessure of bent u onlangs geopereerd? Heeft u pijnklachten en belemmeringen aan het bewegingsapparaat? Fysiotherapie is een therapie dat bij veel pijnklachten en verschillende soorten klachten toegepast kan worden: klachten die zijn ontstaan door werk, sport, ziekte, ouderdom, een verkeerde beweging, of een ongeluk. Wilt u weer pijnloos kunnen bewegen? En zoekt u daarvoor fysiotherapie in Twello? Kom dan langs bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld! Samen met onze fysiotherapeuten gaat u aan de slag om weer vrij te kunnen bewegen en te werken aan uw herstel. Benieuwd naar de mogelijkheden bij het HeelHuus Gezondheidscentrum?

Laat u behandelen door een van onze Fysiotherapeuten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum

Het team fysiotherapie Zutphen van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

Danielle Menting

Danielle Menting

Rick Bosch

Rick Bosch

Nieko Franck

Nieko Franck

Onze fysiotherapeuten

Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn vijf fysiotherapeuten werkzaam. Zij hebben allen een ruime ervaring, kundigheid en hele gericht kennis. Wanneer u bij ons komt met uw pijnklachten, dan gaan we samen aan de slag om te werken aan uw herstel. Elke fysiotherapeut binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum heeft zijn of haar eigen specialisme. Op deze manier kunnen wij veel verschillende klachten en belemmeringen aan het bewegingsapparaat behandelen. Het team fysiotherapie Twello van het HeelHuus Gezondheidscentrum gevestigd in Warnsveld zijn:

  • Daniëlle Menting: Manuele Therapie, SchouderCentrum
  • Rick Bosch: Manuele Therapie
  • Nieko Franck:Echografie & Fysiotherapie, Knierevalidatie
  • Bert van der Weide: Chronische Pijn & Vermoeidheid
  • Peter ter Horst: Algemene Fysiotherapie

Binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld werken wij onderling samen én werken wij samen met de andere disciplines binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum, zoals acupunctuur, natuurgeneestkunde en energie & bewustzijn consulten. Door samen te werken met de andere disciplines en met de andere fysiotherapeuten, kunnen wij u een zo optimaal mogelijk behandelplan en behandelresultaat bieden. Op deze manier weet u zeker dat we er alles aan doen om u weer pijnvrij door het leven te laten gaan!

De andere faciliteiten van het HeelHuus

Naast fysiotherapie behandelingen kunt u bij het HeelHuus Gezondheidscentrum ook terecht voor o.a. revalidatiebehandelingen. Heeft u bijvoorbeeld onlangs een knie-, schouder- of rugoperatie gehad? In onze eigen oefenzaal vindt u onze kracht- en cardioapparatuur, waar u heel gericht gebruik van kunt maken. Wat voor behandeling u ook nodig heeft, van fysiotherapie tot aan revalidatie, bij het HeelHuus Gezondheidscentrum staat persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding altijd centraal!

De bereikbaarheid van fysiotherapie Twello

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Twello? Fysiotherapie van het HeelHuus Gezondheidscentrum is goed te bereiken met de auto, fiets of met het openbaar vervoer. Wij zijn gevestigd aan de Gaikhorst 2 in Warnsveld en heten u van harte welkom!

Ja, ik zoek fysiotherapie nabij Twello!

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie nabij Twello? Van dan het formulier 'online afspraak maken' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze fysiotherapie klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Eerbeek, Twello, Warnsveld, Gorssel, Brummen en Vorden.