Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Fysiotherapie in Vorden

Fysiotherapie kan bij veel verschillende pijnklachten ofwel belemmeringen aan het bewegingsapparaat toegepast worden. Deze pijnklachten of belemmeringen kunnen zijn ontstaan door werk, sport, ouderdom, ziekte, een verkeerde beweging, een ongeluk of een operatie. Ervaart u pijnklachten bij het bewegen? Heeft u een sportblessure opgelopen? Of heeft u door werk, ouderdom of ziekte pijnklachten aan het bewegingsapparaat? En zoekt u fysiotherapie in de omgeving van Vorden? Maak dan vandaag nog een afspraak bij een van de fysiotherapeuten van het HeelHuus Gezondheidscentrum te Warnsveld! Het HeelHuus Gezondheidscentrum is er voor u en samen gaan we werken aan uw herstel! Benieuwd naar de mogelijkheden bij het HeelHuus Gezondheidscentrum?

Laat u behandelen door een van onze Fysiotherapeuten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum

Het team fysiotherapie Zutphen van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

Danielle Menting

Danielle Menting

Rick Bosch

Rick Bosch

Nieko Franck

Nieko Franck

HeelHuus Gezondheidscentrum

De fysiotherapeuten van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld kunnen door hun ruime ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis samen met u actief werken aan de verbetering en het herstel van uw pijnklachten bij het bewegen. Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum staat de mens altijd centraal: wij luisteren goed naar uw persoonlijke situatie en maken voor u een behandelplan op maat. Daarnaast werken wij onderling intensief samen, om zo tot een zo optimaal mogelijk behandelresultaat te komen. De fysiotherapeuten van het HeelHuus Gezondheidscentrum hebben elk hun eigen specialisme:

  • Daniëlle Menting: Manuele Therapie, SchouderCentrum
  • Rick Bosch: Manuele Therapie
  • Nieko Franck:Echografie & Fysiotherapie, Knierevalidatie
  • Bert van der Weide: Chronische Pijn & Vermoeidheid
  • Peter ter Horst: Algemene Fysiotherapie

Binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn naast fysiotherapie ook andere disciplines te vinden, zoals acupunctuur, natuurgeneestkunde en energie & bewustzijn consulten. Om voor uw persoonlijke situatie een zo optimaal mogelijk behandelplan op te stellen, werken wij ook samen met deze disciplines. Door onderling en met andere disciplines samen te werken, bent u verzekerd van een zo optimaal mogelijk behandelresultaat. Naast fysiotherapie kunt u bij het HeelHuus Gezondheidscentrum ook terecht voor diverse andere faciliteiten, zoals revalidatiebehandelingen. Heeft u onlangs een knie-, schouder- of rugoperatie ondergaan? Maak dan gebruik van onze gerichte kracht- en cardioapparatuur in onze eigen oefenzaal onder professionele begeleiding.

Waar kunt u het HeelHuus vinden?

Het HeelHuus Gezondheidscentrum is gevestigd aan de Gaikhorst 2 te Warnsveld. U kunt ons makkelijk bereiken met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt, dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze ruime parkeergelegenheid.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in fysiotherapie in de omgeving van Vorden? Vul dan direct het formulier 'online afspraak maken' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze fysiotherapie klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Eerbeek, Twello, Warnsveld, Gorssel, Brummen en Vorden.