header-img
header-img

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Fysiotherapie in Zutphen

Heeft u pijn bij het bewegen? Heeft u last van een nieuwe of oude blessure? Of heeft u onlangs een operatie moeten ondergaan of een ongeluk gehad? Fysiotherapie kan toegepast worden bij verschillende soorten klachten ofwel belemmeringen aan het bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen zijn ontstaan door werk, sport, ziekte, ouderdom, een verkeerde beweging of een ongeluk. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Zutphen? Dan bent u bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld van harte welkom! Samen gaan we aan de slag om uw klachten te verminderen en/of te verhelpen. Benieuwd naar fysiotherapie bij het HeelHuus Gezondheidscentrum?

Laat u behandelen door een van onze Fysiotherapeuten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum

Het team fysiotherapie Zutphen van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

Danielle Menting

Danielle Menting

Rick Bosch

Rick Bosch

Nieko Franck

Nieko Franck

Fysiotherapeuten van HeelHuus

De fysiotherapeuten van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Zutphen kunnen door hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis samen met u actief werken aan de verbetering en het herstel van uw klachten. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie en stellen een behandelplan op om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Al onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring en weten als geen ander hoe zij u kunnen helpen om uw klachten te verminderen en/of te verhelpen. Het team fysiotherapie Zutphen van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

  • Daniëlle Menting: Manuele Therapie, SchouderCentrum
  • Rick Bosch: Manuele Therapie
  • Nieko Franck:Echografie & Fysiotherapie, Knierevalidatie
  • Bert van der Weide: Chronische Pijn & Vermoeidheid
  • Peter ter Horst: Algemene Fysiotherapie

Uiteraard wordt er onderling én met de andere disciplines;acupunctuur, natuurgeneestkunde en energie & bewustzijn consulten binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld samengewerkt voor een voor u zo optimaal mogelijk behandelresultaat.

Faciliteiten fysiotherapie Zutphen

Bovendien kunt u voor o.a. revalidatiebehandelingen na bijvoorbeeld een knie-, schouder- of rugoperatie, heel gericht gebruik maken van de kracht- en cardioapparatuur in de eigen oefenzaal van het HeelHuus Gezondheidscentrum. Tijdens het behandelplan wordt u door de fysiotherapeut van het HeelHuus Gezondheidscentrum persoonlijk en intensief begeleid.

Bereikbaarheid fysiotherapie Zutphen

De fysiotherapie van het HeelHuus Gezondheidscentrum vindt u aan de Gaikhorst 2 in Warnsveld. Het HeelHuus is zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Komt u met de auto? Dan is er een ruime gelegenheid voor gratis parkeren.

Gelijk een afspraak maken?

Wilt u gelijk een afspraak maken voor fysiotherapie in Zutphen? Vul dan het formulier 'online afspraak maken' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen om weer klachtvrij door het leven te gaan!

Onze fysiotherapie klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Eerbeek, Twello, Warnsveld, Gorssel, Brummen en Vorden.