Fysiofit

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Verantwoord fitter met HeelHuus FysioFit

Fysiotherapeuten Wesley Guldenaar en Kyra Heijmen verzorgen op maandag en donderdag FysioFit-lessen bij het HeelHuus.

Zoals de naam al aangeeft, is FysioFit een fitnesstraining onder de deskundige en persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut, dé bewegingsspecialist.
Tijdens deze trainingstherapie krijg je oefeningen voor verbetering van conditie en spierkracht, voor meer lenigheid en gewichtscontrole. De training vindt plaats in de professionele en gezellige oefenzaal en duurt een uur. FysioFit wordt in groepsverband gegeven met voor iedere deelnemer een individueel oefenschema.

Voordat je start met FysioFit vindt een intake plaats om o.a. je doelen te bespreken, een aantal tests af te nemen en om te kijken of het verantwoord is om te starten met sporten. Op basis daarvan wordt een persoonlijk trainingsplan gemaakt. Na enkele weken van training wordt een evaluatiemoment ingepland om te kijken wat FysioFit je gebracht heeft.

FysioFit is zeer geschikt voor iedereen met lichte lichamelijke klachten. Maar ook bijvoorbeeld voor iemand die een tijd niet gesport heeft en weer wil gaan bewegen of die klachtenvrij is na een behandeling en de belastbaarheid wil vergroten. Uiteraard past FysioFit ook prima in een preventie/leefstijlprogramma. Kortom, het is voor iedereen die op een verantwoorde wijze zijn/haar conditie, spierkracht en lenigheid (weer) wil opbouwen.

FysioFit is dé ideale vorm om op een sportieve en verantwoorde manier “fitter” te worden.

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld
flower-pattern

Data&tijden

Nieuw in het team Wesley Guldenaar

Maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur donderdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur door Wesley Guldenaar.

Kyra Heijmen-Fysiotherapeut

Donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur door Kyra Heijmen.

Kosten

De kosten bedragen € 62,50 voor een knipkaart van 5 trainingen en € 125,00 voor 10 trainingen (deze kaarten zijn een jaar geldig).