Fysiotherapie wervelkolom

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Kyra Heijmen

Kyra Heijmen-Fysiotherapeut

Mijn naam is Kyra Heijmen. Ik ben sinds november 2022 werkzaam als fysiotherapeut bij het HeelHuus. Mijn passie voor fysiotherapie is ontstaan door mijn interesse in het menselijk lichaam. En dan vooral door de efficiëntie en complexiteit daarvan.

Na het afronden van de bachelor fysiotherapie, ben ik aansluitend gestart met de master manuele therapie. Tijdens de master leer ik volgens de meest actuele inzichten te kijken naar gezondheidsproblemen en behandelmethodes en kan ik deze direct toepassen in de praktijk.

In mijn vrije tijd sport en reis ik graag. In 2022 heb ik dan ook zes maanden op Curaçao gewoond. Hier heb ik als fysiotherapeut ervaring op gedaan in het Curaçao Medical center.

Tijdens mijn behandeling staat de hulpvraag centraal. Samen stellen we een behandelplan op en komen we tot realistische doelen. Het is altijd een uitdaging om de passende behandeling te vinden.

Dat ik graag actief bezig, is ook terug te zien in mijn werkwijze. Zodra het mogelijk is, gaan we naar de oefenzaal voor een actieve benadering. Door daarbij inzet en motivatie en mijn kunde en kennis te bundelen doen we er samen alles aan om het beoogde doel te behalen.

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld
flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

Ode aan de ongevaccineerden

Een ode aan de ongevaccineerden

  Misschien is voor velen de bovenstaande titel (een beetje) provocerend en dat is jammer. Want mensen die zich nu, na alle sociale druk, nog steeds niet hebben laten vaccineren, hebben daar misschien wel een goede reden voor. En om dan heel goed bij jezelf te blijven, daar heb je vaak echt wel ballen voor […]

Stressvolle jas - Blog

Stressvolle jas…?!

Waarschijnlijk zul je bij het woord ‘stress’ niet direct aan een jas denken. Peter ter Horst, de craniosacraal therapeut van het HeelHuus, doet dit echter wel… De Dikke van Dale Volgens de Dikke van Dale is stress een ‘kracht die, in de vorm van fysische, psychische of sociale druk uitgeoefend op een systeem, leidt tot […]

vaccinaties-tegen-covid-19

Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij […]

Volg ons op Instagram