Fysiotherapie wervelkolom

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Nieko Franck

Mijn naam is Nieko Franck en ik ben – na een afgeronde studie aan de Hogeschool van Amsterdam – sinds 2002 fysiotherapeut. Vanaf dat moment ben ik me eigenlijk steeds meer gaan richten op de zogenaamde ‘actieve revalidatie’. Dit is een zeer effectieve methode van behandelen binnen de fysiotherapie.

Verder ligt mijn expertise voornamelijk bij de knie, schouder en rug. Ik behandel op deze gebieden klachten die variëren van heel gericht – zoals bij pre- en postoperatieve fases – tot aan heel algemeen. En juist door mijn sport- achtergrond en -opleidingen zijn sporters hierbij een extra aandachtsgebied.

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld

Daarnaast ben ik sinds 2010 afgestudeerd als echografist. Praktisch betekent dit dat ik bij diagnostiek en behandelingen gebruik kan maken van hoogwaardige echoapparatuur: een zeer effectieve manier om snel en doeltreffend een behandelplan te maken en om tussentijds te evalueren en eventueel bij te sturen.

Mijn specialisaties

Praktijkvoorbeeld Nieko Franck

Nieko Franck-DarioOok een helend (t)huis voor jeugdige sporters

Dario van den Brink is een gezonde hockeyer, die tijdens het rennen veel last heeft van zijn knieën en met deze klacht bij fysiotherapeut Nieko over de drempel stapt. Deze drempel is niet al te hoog, want de Dreiumme is dichtbij en de wachtkamer is erg gezellig met zo’n lange houten tafel onder een grote boomstam. Nieko heeft die dag een stagiaire bij zich en samen doen ze op heel prettige en relaxtede manier de intake en een klein onderzoek, waarna de conclusie is dat Dario door mag naar de podotherapeut voor steunzolen.

In dit geval kon Nieko, door zijn ervaring en de gedeelde kennis binnen het HeelHuus, direct focussen op de voeten, waarna meteen ook een vervolgafspraak bij Innofeet, de podotherapeuten in het HeelHuus, gemaakt kon worden. Een kleine en zo snel mogelijke correctie van de stand van de voeten bij iemand in de groei is uiteraard niet onbelangrijk. En minstens zo belangrijk voor Dario zelf: hij sport nu al maanden pijnvrij!

flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

Stressvolle jas - Blog

Stressvolle jas…?!

Waarschijnlijk zul je bij het woord ‘stress’ niet direct aan een jas denken. Peter ter Horst, de craniosacraal therapeut van het HeelHuus, doet dit echter wel… De Dikke van Dale Volgens de Dikke van Dale is stress een ‘kracht die, in de vorm van fysische, psychische of sociale druk uitgeoefend op een systeem, leidt tot […]

vaccinaties-tegen-covid-19

Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij […]

column-mondkapjes-loep-heelhuus

Mondkapjes onder de loep

In het HeelHuus staat het elke dag voorop om de beste persoonlijke en op maat gemaakte zorg te bieden. De basis daarvoor zijn zowel de westerse als oosterse wetenschappelijke inzichten. Volgens André Visch van het HeelHuus ontbreekt juist deze wetenschappelijke grondslag grotendeels bij het dringende advies vanuit de overheid voor het dragen van niet-medische mondkapjes […]

Volg ons op Instagram