vitaal water

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Vitaal water

Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum wordt gebruik gemaakt van vitaal water. Dit betekent dat het water continu langs speciale ‘vitalisers’ wordt gevoerd om het water weer helemaal zuiver te krijgen. Zonder tussenkomst van deze vitalisers blijft vervuiling aanwezig en is de natuurlijke kracht van het water verdwenen.

Water is een eerste levensbehoefte.  Als mens bestaan we zelfs voor 70% uit water. We kunnen dan ook niet zonder en consumeren dagelijks gemerkt en ongemerkt een aanzienlijke hoeveelheid. Al dan niet met een versterkend en vitaal effect, dat bijvoorbeeld in zuiver bronwater zit.

Vitaal water heeft een reinigende en vitaliserende werking, terwijl het frisser, schoner en opvallend zacht is. Omgeven door vitaal water – zoals onder de douche, in bad of in een zwembad – is dit effect zeer voelbaar. Ook is het drinken van vitaal water zeer heilzaam. Daarnaast beïnvloedt vitaal water de directe omgeving. Vitaal water creëert namelijk een erg prettige en positieve sfeer.

Verschil ‘schoon’ en vitaal water
De kwaliteit van water uit de kraan laat helaas vaak te wensen over. Het water is dan wel chemisch, biologisch en mechanisch – soms zelfs tientallen malen – gezuiverd, maar schadelijke stoffen hebben er hun sporen in achtergelaten. Want water heeft de eigenschap om de informatie van stoffen waarmee het in aanraking komt op te slaan. Scheikundig gezien is het water schoon. Maar ondertussen is de basisstructuur – en de kracht die daarvan uitgaat – verdwenen.

Principe van een vitaliser
Een vitaliser is een soort koppeling die eenvoudig op een waterleiding – in de meterkast – of – in kleinere vorm – op een kraan kan worden gezet.  Het is een gelegerde buis van staal en zink met een ’vitaal’ moleculenpatroon. Water dat door een vitaliser stroomt, neemt de informatie/de trillingen van de vitaliser over en krijgt daardoor de oorspronkelijke en natuurlijke vorm terug. Een vitaliser voegt dus niets toe aan water, maar reorganiseert als het ware het moleculenpatroon van water. Tegelijkertijd verbetert een vitaliser de structuur van de lucht/de energie van de directe omgeving. In een dergelijke gevitaliseerde omgeving is het makkelijker om positief en vitaal te blijven, wat een erg prettige bijkomstigheid is.

 

De voordelen van vitaal water
Vitaal water is in de eerste plaats een krachtig middel om het lichaam gezond, fit en vitaal te houden.

 • Thee, koffie en andere dranken smaken beter
 • Het immuunsysteem wordt krachtiger
 • De vitaliteit van huid en haar wordt hersteld
 • De doorbloeding en signaaldoorgifte in de (hersen)cellen verbeteren
 • De afvoer van afvalstoffen/de ontgifting in het lichaam verloopt soepeler en beter
 • Lever en nieren worden ontlast
 • Voedingsstoffen worden beter opgenomen
 • Slaapstoornissen, hoofdpijn, moeheid, lusteloosheid en andere vage klachten verminderen of verdwijnen zelfs helemaal

Vitaal water is tevens zeer economisch, d.w.z. kostenbesparend en kwaliteit verhogend.

 • De kosten van flessen water verminderen
 • Kalk- en ijzeraanslag worden teruggedrongen
 • Het gebruik van wasmiddelen en zeep neemt af
 • De betere geleiding van warmte leidt tot energiebesparing; er is tot 8% minder gas nodig voor de centrale verwarming en warmwatervoorziening als deze gevuld is met vitaal water
 • Het milieu wordt ontlast/wordt positief beïnvloed door gevitaliseerd afvalwater

Vitaal Water Bar in de HeelHuus 'woonkamer'
Een andere unieke ‘bron van vitaliteit’ binnen het HeelHuus is de Vitaal Water Bar in ‘de woonkamer’. Hieruit wordt heilzaam water in 3 verschillende ‘smaken’ getapt. Uiteraard kunnen bezoekers van het HeelHuus deze proeven en ervaren.

Vitaal Water thuis en op kantoor
Vitaal water hoeft nergens te ontbreken. Het HeelHuus is een van de hoofdconsulenten van Leliveld-vitalisers, die daarom gewoon in Warnsveld besteld kunnen worden. Het is een duurzame aanschaf, want een vitaliser gaat net zo lang mee als een waterleiding en heeft verder geen onderhoud nodig. De montage van een vitaliser is bovendien efficiënt en effectief in vergelijking met bronwater. Gevitaliseerd water heeft meer kracht en vitaliseert een heel huis/kantoorpand, terwijl het aanvullende voorzieningen uitspaart. Een Leliveld vitaliser is dan ook een rendabele investering met als extra zekerheid een vol jaar retourrecht.

De contactpersoon van vitalisers binnen het HeelHuus is André Visch. Naast manueel therapeut en acupuncturist is hij ook therapeut Energie & Bewustzijn is. De kracht van vitaal water en vitale lucht is voor hem een grote inspiratiebron voor al zijn training- en coachmethodieken.

Neem voor meer informatie over de werking en aanschaf van vitalisers contact op met André Visch op telefoonnummer 0575-746046. Of vul vrijblijvend bijgaand aanvraagformulier in.

Contact - Vitaal Water

flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

column-mondkapjes-loep-heelhuus

Mondkapjes onder de loep

In het HeelHuus staat het elke dag voorop om de beste persoonlijke en op maat gemaakte zorg te bieden. De basis daarvoor zijn zowel de westerse als oosterse wetenschappelijke inzichten. Volgens André Visch van het HeelHuus ontbreekt juist deze wetenschappelijke grondslag grotendeels bij het dringende advies vanuit de overheid voor het dragen van niet-medische mondkapjes […]

watermolecuul

Wat doet straling in je lichaam?

Met het uitrollen van 5G is straling opeens weer actueler dan ooit en zijn de meningen over de gezondheidseffecten verdeeld. André Visch van het HeelHuus onderstreept echter al jaren dat straling van draadloze technologie meer invloed op je gezondheid heeft dan de meeste mensen denken en kan ook prima uitleggen waarom. “Wetenschappelijke studies geven vaak […]

AndreVisch2019

Welke rol speelt bewustzijn bij Corona?

De hele wereld staat op zijn kop door een enkel virus. Er zijn en worden nog steeds overal maatregelen genomen, die per land verschillen. In het zuiden van Europa ging alles op slot, terwijl we ons in Nederland moesten overgeven aan een ‘intelligente lockdown’. “Je kunt je daarbij afvragen hoe intelligent onze Nederlandse versie is”, […]

Volg ons op Instagram