HeelHuus-Kerstmarkt-header

Vol veerkracht & vitaliteit de decembermaand door...!

Opeens is het december. Een maand van heerlijke gezelligheid, maar ook van heel veel gejaag en gevlieg. Hoe zorg je dat je jezelf daarin niet voorbijloopt? Hoe zorg je goed voor jezelf, juist in een drukke tijd? Kortom, hoe mijd je de jaarlijkse stress voor het kerstreces? Als gezondheidscentrum heeft het HeelHuus veel kennis en kunde in huis voor een goede en gezonde leefstijl. Ook voor rondom de feestdagen. Je moet er vaak alleen even bij stil staan of eigenlijk gewoon ervaren en even zien.

Dit jaar organiseren we voor het eerst een kerstmarkt. Het is voor ons, als HeelHuus, een mooi moment om iets extra’s te doen voor iedereen die bij ons over de vloer komt. Daarnaast krijgen we vaak de vraag wat we nog meer zouden kunnen bieden op het gebied van gezondheid. Dat is veel, heel veel zelfs en ook heel veel praktische tips in aanloop naar de feestdagen. Die willen we uiteraard graag delen en zeker nu in december. Ook met iedereen die het HeelHuus nog niet kent natuurlijk. Op dinsdagavond 11 december van 18.30 uur tot 21.30 uur wordt het hele gezondheidscentrum dan ook omgetoverd tot een sfeervol kerstplein, met gezonde geschenkjes & gezellige gezondheid.

Op de HeelHuus-kerstmarkt kun je in de eerste plaats jezelf een of meerdere cadeautjes geven door deel te nemen aan de gratis mini-workshops. Zo laat fysiotherapeut Bert van der Weide je bijvoorbeeld bewust worden van spanningen in het lichaam en hoe je daarmee om kunt te gaan. Collega-fysiotherapeuten Daniëlle Menting, Birthe Gerritsen, Nieko Franck, Peter ter Horst en Rick Bosch halen een ietwat andere druk van de ketel door 1-op-1 te kijken naar de zorgpakketten in 2019 of naar de mogelijkheden van fysiotherapie bij je goede voornemens voor 2019. Logopedisten Simone Duits en Jacorine Roekevisch geven ademhalingstips om, onder alle omstandigheden, vooral rustig en ontspannen door te kunnen blijven ademen. Wilma Sybrandy legt, als consulent Hormoonfactor en onder het genot van een Kurkuma-latte, uit welke rol er voor hormonen is weggelegd. En hoe de juiste voeding de hormonen, ook tijdens de feestdagen, kunnen sturen. Anoushka Ebbinge en Caroline Lauret, beiden van Praktijk de Cirkel Rond, sluiten daarop aan met de Schüssler Celzouten en de ‘hete zeven’, een ontspannend magnesium-drankje. Ook geven ze je een korte hoofd- of stoelmassage, gevolgd door een korte demonstratie van een paar gemakkelijke massagegrepen. En zelfs de Chinese geneeskunde ontbreekt niet: de acupuncturisten Nienke Stoop en Ilse Tomassen bieden je een paar handige handvaten. Ze laten je zien hoe je met de oosterse principes van yin & yang en de 5-elementen je eigen vitaliteit en gezondheid op eenvoudige wijze kunt verbeteren.

Een kerstmarkt is er daarnaast natuurlijk ook voor de kerstinkopen. In de boekenkraam zal een ‘vitale verzameling’ boeken te koop zijn, zoals Eerlijk Eten met een voorwoord door Floortje Dessing en Laboratorium van de Geest en de Kracht van Compassie van André Visch, energetisch coach bij het HeelHuus. In de cadeautjeskraam kun je terecht voor tal van leuke leefstijl-decoraties van Kok Bloemenservice, de huisbloemist van het Heelhuus, essentiële oliën van DōTERRA, een trendy HeelHuus-Dopper en cadeaupakketjes van Peeze Koffie en Thee.

En een kerstmarkt is geen kerstmarkt zonder niet ook van allerlei proeverijen. (H)eerlijke hapjes, sapjes & soepjes en recepten van o.a.  Groente & Fruit Warnsveld, Bakkerij van Zuijlen en Restaurant Sultani laten zien dat gezond ook heel lekker en feestelijk kan zijn. Dat geldt ook voor de biologische wijnen van Neleman, waarvan een viertal geproefd kan worden. Zowaar in water zit verschil. Je kunt de diverse smaken daarvan ontdekken bij de Vitaal Water Bar van het HeelHuus.

Kortom, voor elk wat wils en aan iedereen: van harte welkom om te komen onthaasten, bij te tanken en inspiratie op te doen. De toegang is gratis, terwijl de logopedisten zullen zorgen voor kinderkerstactiviteiten en er ook oppas aanwezig zal zijn. Iedereen die zich vooraf aanmeldt, krijgt bij binnenkomst een duurzaam HeelHuus-tasje dat verder gevuld kan worden.

 

Schrijf je in!

En ontvang bij binnenkomst een duurzaam HeelHuus-tasje dat verder gevuld kan worden.
HeelHuus-tas
flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

shutterstock_1091994584

Column – Een schotelantenne…?!

Het klinkt niet alledaags, je bezighouden met Energie & Bewustzijn. Toch is het iets wat André Visch, therapeut en coach van het HeelHuus, al jaren en dag in dag uit op een heel toegankelijke manier doet. En waar hij veel mensen mee helpt en ook verder in begeleidt. Het is ook iets wat eigenlijk iedereen […]

HeelHuus header Vitialiteit 1903×470

Open dag HeelHuus – Wat is jouw sleutel naar vitaliteit…?

Op zondag 20 januari van 11.00 tot 16.00 uur staan de deuren van het HeelHuus en het ernaast gelegen Optisport wijd open. Tijdens dit ‘Open Huus’ kun je kennismaken met alle keuzes die je hebt om in balans te komen, te genezen en/of gewoon gezond(er) te worden. Jouw persoonlijke sleutel naar vitaliteit! Op de open […]

Foto door Anouk Plantinga

Verrassende Vormen…Expositie Sylvia Cieremans

Sylvia Cieremans is de 15e achtereenvolgende kunstenaar bij het HeelHuus. Ze opent haar expositie op vrijdagmiddag 18 januari 2019 van 16.30 uur tot 18.30. Tot 10 april 2019 zullen haar bijzondere geometrische tekeningen en schilderijen het HeelHuus een extra dimensie geven. Ook deze expositie wordt feestelijk geopend, met ditmaal een Hang-drum speler om de bijzondere […]

Volg ons op Instagram