Acupunctuur tegen hooikoorts

Wanneer u last heeft van hooikoorts, komt dit door een overgevoelige reactie van uw lichaam op stuifmeelkorrels (pollen), waardoor uw afweermechanisme in de war raakt en u last krijgt van ziekteverschijnselen als niezen, loopneus, ge´rriteerde ogen, vermoeidheid etc. Heeft u ernstig last van hooikoortsklachten en lijkt geen enkel middel te helpen? Probeer dan eens acupunctuur tegen de hooikoorts bij HeelHuus: een effectieve manier om de hooikoorts sterk te verminderen, zodat u in de zomer gewoon weer zonder problemen in het gras kunt liggen.

Over HeelHuus

Bij HeelHuus staan wij klaar om u te helpen: klein, groot, jong, oud, gezond en minder gezond. Wij kijken bij onze behandelingen altijd naar het individu en wat hij/zij als persoon nodig heeft om gezonder of beter te worden. Wij focussen ons met acupunctuur tegen hooikoorts niet alleen op de klachten, maar ook op achterliggende oorzaken.

Kiest u voor acupunctuur tegen hooikoorts bij HeelHuus? Dan staat er een enthousiast en bevlogen team van vakkundige specialisten voor u klaar. Al onze medewerkers hebben, naast jarenlange ervaring, ook heel gerichte kennis in huis die wij onderling delen zodat u zo goed mogelijk geholpen kan worden. Tevens werken wij samen met medische en paramedische disciplines buiten het HeelHuus zoals huisartsen en specialisten van het Gelre Ziekenhuis Zutphen.

Acupunctuur als hulpmiddel

De acupunctuur behandelingen van HeelHuus zorgen er enerzijds voor om bovengenoemde klachten te verminderen, maar anderzijds ook voor het versterken van het afweermechanisme, zodat uw lichaam in de toekomst beter bestand is tegen deze pollen.

Wanneer u besluit om acupunctuur in te zetten tegen de hooikoorts, is het verstandig om u niet alleen te behandelen tijdens de hooikoortsperiode, maar ook een aantal weken voor de hooikoortsperiode. Hierdoor zal uw afweermechanisme voldoende versterkt zijn tegen de tijd dat het voorjaar wordt en zult u geen of veel minder hooikoorts klachten hebben.

Maak een afspraak

Ervaar zelf de voordelen van acupunctuur tegen hooikoorts en maak online een afspraak bij HeelHuus. Wilt u meer informatie over de prijzen en vergoedingen van een acupunctuurbehandeling tegen hooikoorts? Kijk dan bij onze pagina over vergoedingen en tarieven. HeelHuus helpt u graag van uw hooikoorts af!

Informatie Aanvragen

Onze klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:
Zutphen, Warnsveld, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn, Gorssel, Vorden, Ruurlo, Lochem, Dieren, Eerbeek en Brummen.