Op eigen Kracht
ergotherapie die uw eigen kracht centraal zet

Als ergotherapeut ben ik, Buddha Ossewaarde, verbonden aan het HeelHuus Gezondheidscentrum. Ik richt mij op uw mogelijkheden en uw zelfstandigheid in het dagelijks leven bij activiteiten zoals koken, aankleden, boodschappen doen, werken en vrije tijd. Kijk hier een kort filmpje die de mogelijkheden van ergotherapie mooi uitlegt.

Ik lever een bijdrage aan uw welzijn waarbij uw eigen kracht centraal staat. Mijn handelen is erop gericht u te laten ervaren wat er nog allemaal wél mogelijk is. Zo krijgt u weer zicht op de rijkdom van het leven ondanks een handicap, ziekte en/of pijn. Het is voor mij een uitdaging om dit samen met u goed op de rit te krijgen.

Chronische rugpijn, diabetes en overgewicht

Bovendien ben ik zitexpert. We lijden in onze samenleving aan bewegingsarmoede, bijvoorbeeld vanwege statische werksituaties (beeldschermwerkplekken), met alle negatieve gevolgen van dien. De volgende ziekten kunnen mede het gevolg zijn van grote bewegingsarmoede:

           • Chronische rugpijn
           • Diabetes
           • Overgewicht

Indien u bewegingsarmoede in uw dagelijks leven te lijf gaat, kunnen deze klachten verminderen of zelfs herstellen. Ik adviseer en begeleid u hier graag bij.

U kunt me bereiken op 06-10938679 voor een vrijblijvend gesprek.

 • front images
 • Openingstijden

  maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

  Telefoonnummer 06-10938679


  info@ergotherapieopeigenkracht.nl
  www.ergotherapieopeigenkracht.nl


  info@zitexpertise.nl
  www.zitexpertise.nl