Fysiotherapie Zutphen

Bel direct Afspraak maken

Fysiotherapie kan toegepast worden bij verschillende soorten klachten ofwel  belemmeringen aan het bewegingsapparaat. Deze kunnen zijn ontstaan door werk, sport, ziekte, ouderdom, een verkeerde beweging of een ongeluk.

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum Warnsveld

De fysiotherapeuten van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Zutphen kunnen door -  hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel  van uw klachten.

Het team fysiotherapie Zutphen van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:


Uiteraard wordt onderling én met de andere disciplines; acupunctuur, natuurgeneeskunde en energie & bewustzijn consulten- binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld samengewerkt voor een voor u zo optimaal behandelresultaat. 

Faciliteiten Fysiotherapie Zutphen – HeelHuus Gezondheidscentrum 

Bovendien kunt u voor o.a. revalidatiebehandelingen na bijvoorbeeld een knie- schouder- of rugoperatie, heel gericht gebruik maken van de kracht- en cardioapparatuur in de eigen oefenzaal van het HeelHuus Gezondheidscentrum. Tijdens het behandelplan wordt u door de fysiotherapeut van het HeelHuus Gezondheidscentrum persoonlijk en intensief begeleid.

Bereikbaarheid Fysiotherapie Zutphen – HeelHuus Gezondheidscentrum

De Fysiotherapie van het HeelHuus Gezondheidscentrum vindt u aan de Gaikhorst 2 in Warnsveld. Het Centrum is zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Komt u met de auto dan is er een ruime gelegenheid voor gratis parkeren.

Gelijk een afspraak maken? Vult u dan het formulier online afspraak maken in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met up op.

Wij zijn goed te bereiken vanuit:
Zutphen, Warnsveld, Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn, Gorssel, Vorden, Lochem, Doesburg, Dieren, Brummen en Deventer.

 

 • front images
 • Contact

  HeelHuus Gezondheidscentrum

  De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld
  Tel. 0575 746046
  Mail. info@heelhuus.nl

  Bel direct Afspraak maken Agenda bekijken