Aroma Touch Massage

Vanaf september kun je ook genieten van een Aroma Touch Massage bij Praktijk de Cirkel Rond in het HeelHuus Gezondheidscentrum. Aroma Touch is een zeer ontspannende massage – van top tot teen - met zachte, ritmische aanrakingen waarbij pure essentiële oliën van hoogwaardige kwaliteit gebruikt worden.

De Aroma Touch massage bestaat uit vier stappen: stress vermindering, versterking van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingen in het lichaam en verbetering van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk stap worden 2 etherische oliën gebruikt. Elke heeft olie heeft zijn eigen specifieke werking.

De aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën tijdens de massage werken voor zowel lichaam als geest. De kracht van deze techniek zit in de dieptewerking; na een behandeling voel je je heerlijk ontspannen en de oliën werken nog lange tijd door.

Rosaline Melis zal de Aroma Touch massage geven. De behandeling duurt 45 minuten, kost € 45,-  en kan rechtstreeks bij Rosaline contant afgerekend worden. Deze vorm van massage wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

 • front images
 • Caroline Lauret (l) &Anoushka Ebbinge (r)

  Contact

  Bereikbaar op
  Telefoonnummer 0575-570658
  mobiele nummer 06-12237824

   

  info@praktijkdecirkelrond.nl

  www.praktijkdecirkelrond.nl


  Aanwezig op de donderdag en vrijdag,
  massage op afspraak.