Praktijk de Cirkel Rond
Massage bij kanker

Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker, dan staat je wereld op zijn kop.
Alle aandacht is gericht op de ziekte en niet meer op jou als mens. En tijdens onderzoeken en behandelingen zijn de aanrakingen medisch, zakelijk en vaak pijnlijk. Hoe plezierig is het dan om door een massage op een niet-medische manier en met aandacht aangeraakt te worden. 

Massage geneest niet, maar het is bewezen dat het een positief effect kan hebben in alle fasen van de ziekte – tijdens of na de behandeling, bij herstel of zelfs in de palliatieve fase. Het geeft ontspanning, verbetert de kwaliteit van leven en helpt het contact met je lichaam weer te herstellen. De speciaal ontwikkelde methode ” Massage bij Kanker” zorgt ervoor dat mensen met kanker op een verantwoorde wijze gemasseerd kunnen worden. Dit betekent met weinig druk, aangeraakt worden en aandacht krijgen waar nodig is. Het is een vorm van ontspanningsmassage op therapeutische basis. 

Praktijk de Cirkel Rond

Met mijn Natuurgeneeskundige- en Massagepraktijk de Cirkel Rond ben ik - Anoushka Ebbinge - aangesloten bij het Netwerk Massage bij Kanker, een samenwerkingsverband van massagetherapeuten die een specifieke opleiding hebben gevolgd voor het masseren van mensen met kanker.

Verder ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). Dit betekent dat de behandeling door bijna alle zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket geheel of gedeeltelijk vergoed wordt. Voor een volledig overzicht van de vergoedende zorgverzekeraars in 2017 klik hier

Tarieven

€ 75, - inclusief BTW 

De massage kan rechtstreeks bij Anoushka contant afgerekend worden.

 

 • front images
 • Anoushka Ebbinge
  Praktijk de Cirkel Rond

  Contact

  Bereikbaar op
  Telefoonnummer 0575-570658
  mobiele nummer 06-12237824

  info@praktijkdecirkelrond.nl

  www.praktijkdecirkelrond.nl