Natuurvoedingsadvies & Cure4Life

Mijn naam is Sandra Zandink en ik ben natuurvoedingsadviseur en daarnaast ook Cure4life consulente in de regio’s Warnsveld en Almelo.

Toen ik zelf een paar jaar geleden mijn voedingspatroon aanpaste, merkte ik dat ik mij fitter ging voelen. Vervolgens heb ik me daar verder in verdiept en de opleiding natuurvoedingsadviseur succesvol afgerond. Daarbij heb ik geleerd hoe je met pure en onbewerkte producten het lichaam de juiste voedingsstoffen kunt geven, zodat het weer in balans komt en blijft. Ik wil dan ook graag iedereen laten ervaren hoe kleine veranderingen in eet- en leefgewoonten al grote, positieve effecten op gezondheid kunnen hebben. En ook hoe afvallen op deze manier, met Cure4Life heel goed mogelijk is.

Natuurvoedingsadvies

Als gediplomeerd natuurvoedingsadviseur ben ik gespecialiseerd in de begeleiding naar een gezonde levensstijl. Een goede en gezonde balans in het voedingspatroon betekent namelijk ook dat het lichaam in balans is en fit en energiek blijft. Mijn uitgangspunt hierbij is pure, natuurlijke voeding, zonder shakes en poeders. Het draait om eten om te voeden en niet om te vullen.

Door samen naar een huidig voedingspatroon te kijken en daar mijn kennis over gezonde voeding naast te zetten, volgt een gericht voedingsadvies. Hierdoor kunnen klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Cure4Life

Cure4Life sluit helemaal aan op mijn natuurvoedingspraktijk. Het is een medisch onderbouwd en persoonlijk voedingsprogramma dat gericht is op gezond afvallen. Centraal hierbij staat het achterhalen van de oorzaak van overgewicht, waarbij ook bloed- en urineonderzoek worden gedaan. Aan de hand van deze onderzoeksuitslagen en een uitgebreid intakeverslag dat ik als consulente verzorg, maakt een medisch team van Cure4Life  een voedingsprogramma op maat. Daarna volgt het traject waarin ik de aanpassingen en uiteraard het afvallen begeleid.

Van harte welkom in het HeelHuus in Warnsveld voor een gratis vrijblijvend consult over natuurvoeding en/of gezond afvallen. Een prettige manier om kennis te maken en uw situatie te bespreken. 

  • front images
  • Sandra Zandink

    Telefoonnummer: 06-18087225

    www.sandrassmaak.nl 
    info@sandrassmaak.nl