Sollertia

Praktijk voor psychologie, pedagogiek en supervisie

Mijn naam is Sonja Wensink  en sinds kort ben ik gestart met mijn eigen praktijk Sollertia in het HeelHuus Gezondheidscentrum.  Sollertia - wat  vaardigheid is in het Latijn - is een kleinschalige basis GGZ-praktijk waarin ik professionele zorg bied met aandacht en tijd voor het probleem.

Ik ben gespecialiseerd  in (cognitieve) gedragstherapie bij o.a. angsten, somberheid, dwangklachten, PTSS- traumabehandeling middels EMDR en pedagogische problemen.
Ook met persoonlijkheidsproblemen, opvoeding en orthopedagogiek vraagstukken,  lichamelijke klachten, acute problemen en voor nabehandeling GGZ kun je bij mij terecht. Tevens ben ik vertrouwenspersoon bij (seksuele) intimidatie. 

Als geregistreerd supervisor VGCT (Vereniging Gedragstherapie en Cognitieve Therapie ) doe ik de supervisie over artsen in opleiding tot specialist, psychologen in opleiding tot GZ en verpleegkundigen/psychologen die de leerroute van de VGCT volgen. Voor (gz)psychologen in opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut (VGCT-leerroute) verzorg ik de leertherapie en begeleid ik ze met het schrijven van N=1.

Wil je gebruik maken van mijn vakkundige begeleiding dan is een verwijsbrief van de huisarts of van Centrum Jeugd en Gezin nodig. Meer informatie hierover of vragen over o.a. vergoedingen is te vinden op www.sollertia.nl

 • front images
 • Drs. Sonja S. Wensink- de Boer
  GZ - Psycholoog, Orthopedagoog, EMDR traumatherapeut

  Aanwezig op maandag en dinsdag
  van 09.00 tot 17.00 uur

  telefoonnummer 06-41361149

  www.sollertia.nl
  praktijksollertia@gmail.com