Behandelkamers

Het HeelHuus Gezondheidscentrum heeft 10 sfeervolle en professionele behandelruimten variërend van 16m2 tot 25m2. Alle kamers hebben een bamboe vloer, leemstuc wanden in lichte, rustgevende kleuren en dimbare led verlichting. Een modern wasmeubel, bureau en 2 bezoekersstoelen in alle ruimtes zorgen voor een uniforme en professionele uitstraling. De internetaansluiting mag uiteraard ook niet ontbreken.  
Een team van o.a. fysiotherapeuten, logopedisten, acupuncturisten, kindercoaches, rouw- en traumatherapeuten en therapeuten energie & bewustzijn is reeds gevestigd in het HeelHuus.

Daarnaast zijn een aantal ruimten nog (gedeeltelijk) beschikbaar voor verhuur aan therapeuten, coaches, masseurs en andere dienstverleners. De ruimten kunnen gehuurd worden vanaf een dagdeel, incidenteel of structureel:

Dagdelen

van tot
Ochtend 08.30 uur 12.30 uur
Middag 13.00 uur 17.00 uur
Avond 18.00 uur 22.00 uur


Incidentele verhuur 

Voor het incidenteel huren van een behandelkamer worden de volgende tarieven gehanteerd:

1 dagdeel         € 40,00
2 dagdelen achter elkaar  € 60,00
3 dagdelen achter elkaar        € 80,00
 

Bovenstaande bedragen zijn inclusief gebruik van de 'woonkamer', koffie/thee en vitaal water, internet en energie-, water- en schoonmaakkosten.

Structurele verhuur

Onder structurele verhuur wordt hier verstaan, het huren van een vaste ruimte gedurende 1 of meer dagdelen van de week voor minimaal een 1/2 jaar. Hier worden de volgende tarieven voor gerekend:

  1 vast dagdeel per week  € 30,00 per week
  2 vaste dagdelen per week (op 1 dag) € 40,00 per week
  3 vaste dagdelen op 1 dag € 50,00 per week
  Bij 2 of 3 dagen 10% korting  
  Bij 4 of 5 dagen 20% korting  


Bovenstaande bedragen zijn inclusief gebruik van de 'woonkamer', koffie/thee en vitaal water, internet en energie-, water- en schoonmaakkosten.

Voor de huur van een vaste ruimte gedurende een aantal dagen van de week en vanaf een periode van 1 jaar wordt een tarief op basis van o.a. een basishuur per m2 gehanteerd. Voor meer informatie hierover kunt het beste contact opnemen door te bellen naar 0575 -746046 of te mailen naar info@heelhuus.nl

 

 

 

 

  • front images
  • Informatie Aanvragen