Introductie Workshop Hartcoherentie
Resoneer jij ook?

Op woensdag 14 maart 2018 geeft Nienke Stoop, arts-acupuncturist en hartcoherentie trainer/coach een introductie workshop Hartcoherentie. Vanaf 19.30 staat er een kopje koffie of thee voor je klaar. De workshop is van 20.00 uur tot 21.00 uur en de entreeprijs is € 7,50.

Tijdens deze workshop laat Nienke met behulp van zogenaamde Biofeedback apparatuur zien hoe jouw hartritme zich gedraagt op het moment dat je coherentie ervaart én wat er gebeurt als dit niet zo is. Daarbij worden er oefeningen gedaan om een start te maken met het creëren van meer coherentie in jouw hart en ga je onderzoeken welke emoties je energie geven en welke energie kosten, wat bronnen van stress zijn en wanneer je het gevoel hebt dat je 'in resonantie' bent.

Inschrijfformulier Introductie Workshop Hartcoherentie

Aanhef
Naam
Telefoonnumer
E-mail
Bent u eerder bij ons geweest?

Resonantie, wat is dat? 

Weleens gehad dat alles voor je gevoel klopte? Je liep op rozen, dingen leken vanzelf te gaan en je was op het juiste moment op de juiste plek met de juiste mensen. Of je was juist helemaal alleen en toch simpel 'domweg gelukkig’.

Dit zijn momenten van resonantie. Resonantie is een principe uit de natuurkunde en betekent zoveel als ‘in trilling zijn met een meestertrilling’. Geluid is een bekende vorm van trilling of vibratie: snaren van een viool kunnen bijvoorbeeld meetrillen met die van een piano. Maar eigenlijk is alles een vorm van energie, met een eigen vibratie. Dit betekent dat álles in dit universum trilt. Zo is de WiFi dat door je huis stroomt net zo goed een vorm van trilling als het zonlicht dat door de ramen valt. 

En voor het menselijk lichaam geldt dit zeker ook; elk orgaan kent zijn eigen vibratie en zoekt naar de optimale harmonie in samenhang met de andere organen. Eén orgaan in ons lichaam is het ‘meesterorgaan’, met de meest dominante trilling: het Hart. Als het Hart zijn ideale frequentie bereikt, gaan alle andere systemen in ons lichaam daar op mee resoneren, en zijn lichaam en geest in een staat van harmonie. Dit noemen we hartcoherentie.
Ook alle emoties hebben dus een frequentie en bepaalde emoties hebben zelfs een stimulerend effect op de resonantie frequentie van het hart; ze brengen je hart in de eigen resonante trilling, in coherentie. 

Over Nienke

Nienke Stoop is arts - acupuncturist en gespecialiseerd in de optimalisatie van vruchtbaarheid en gezondheid. Als Hartcoherentie Trainer/Coach heeft zij ruim 8 jaar ervaring in het begeleiden van groepen en individuen met het bereiken van stressreductie en prestatieverbetering. Klik hier voor meer informatie.

 

  • front images

  •