UITNODIGING VIVA LA VITA-LITEIT THEMA-AVOND

DINSDAG 24 APRIL 2018  VAN 19.30 UUR TOT 21.00 UUR • HEELHUUS WORKSHOPRUIMTE

Vanaf 19.00 staat er een (h)eerlijk kopje koffie of thee klaar. De toegang is GRATIS. Wel graag vooraf aanmelden:

Inschrijfformulier

Voor- en achternaam
Telefoonnumer
E-mail

VIVA LA VITA-LITEIT!

Soms kan het hier en daar wel wat vitaler, om maar eens te beginnen bij jezelf… Want wie voelt zich bijvoorbeeld niet al een tijdje fut- en energieloos?  Of wie slaapt wat slecht, piekert veel of wordt vaak moe wakker? Wie heeft niet elk dieet al geprobeerd en lukt het maar niet om af te vallen? En wie voelt zich best belemmerd door aanhoudende fysieke klachten als hoofdpijn, gewrichtspijn, buikpijn of huidproblemen?

Thema-avond

Tijdens de thema-avond ‘Viva La Vita-liteit’ op dinsdag 24 april zal Wilma Sybrandy  consulent Hormoonfactor van Pure&Co, op heldere en eenvoudige wijze uitleggen waarom een hormonale disbalans een belangrijke factor voor vitaliteit is. Patrick Willems, oprichter en eigenaar van Innerwave haakt daar tijdens het tweede deel van deze avond op in. Hij zal ingaan op het ontstaan van een disbalans in de spijsverteringsorganen (o.a. darmen, nieren en lever), de klachten die daaruit volgen en de oplossing daarvoor in de vorm van een 100% natuurlijk gezondheidsprogramma.

Heerlijke Hormonen

Hormonen hebben een grote invloed op je lichaam. Ze bepalen voor het overgrote deel je gezondheid, vitaliteit en humeur. Wel of niet spieren opbouwen, vet verbranden of lekker in je vel zitten is bijvoorbeeld sterk verbonden met je hormonale balans. Je hoeft je dus niet neer te leggen bij welke lichamelijke klacht dan ook, aangezien je zelf heel veel in de hand hebt. Door je bewust te worden wat voeding, beweging en stress in combinatie met hormonen met jou doen, kun je zelf de balans vinden en je gezondheid verbeteren.

Regelrechte Reset

Een (milde) vastenkuur van 11 dagen kan een goed startpunt voor meer vitaliteit zijn.  Het door Innerwave ontwikkelde programma brengt je lichaam in 3 logische fasen weer beter in balans. Het uitgekiende plan geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

 

  • front images