Warm-Welkom

Warm Welkom Lichtjesfeest

Omstreeks deze tijd zou de HeelHuus-Kerstmarkt weer hebben plaatsgevonden. Maar zo’n gezellig samenzijn is ook dit jaar, net zoals veel andere dingen, door de nog steeds geldende maatregelen rondom corona helaas niet mogelijk.

Daarom doen we het dit jaar anders, door een digitaal ‘LichtjesFeest’ te organiseren! Op deze manier elkaar kunnen we elkaar toch ‘ontmoeten’, vanuit het hart de verbinding aan gaan en met elkaar een groot stralend licht laten schijnen.

Tips van onze partners

Binorm

Liefdevolle cadeautjes van Binorm
In het HeelHuus sta jij centraal. Jij als mens. Je kunt er in een geborgen, prettige sfeer helen. Net als in het HeelHuus luisteren we bij Binorm naar jouw verhaal. Want dat doet ertoe. Daarin denken we graag met jou mee over wat de natuur kan doen om jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Speciaal voor dit Lichtjesfeest hebben we een aantal fijne, natuurlijke cadeautjes vol liefde samengesteld.

Binorm wenst jou heel liefdevolle feestdagen!

Meer informatie

Praktijk de Cirkel Rond

Wintercursus zelfzorg met de Schüssler Mineralen Therapie
Voor jezelf zorgen, is niet altijd zo gemakkelijk. Hoe doe je dat? Stap in deze wintercursus, waarbij je met de Schüssler Celzouten o.a. het immuunsysteem gaat ondersteunen.

In 6 avonden, maak je op een interactieve en laagdrempelige manier kennis met de Schüssler Celzoutmineralen, de bouwstoffen van je cellen. Schüssler Celzouten dragen een rijke bron, een rijke schatkist met zich mee en schijnen het licht op onze levensweg. Ze laten je dingen zien die je mag oppakken, mag opruimen en loslaten….

Data: vanaf 12 januari 2022
Tijdstip: 19.00 uur -21.30 uur
Locatie: HeelHuus Gezondheidscentrum*
Kosten: 300 euro excl btw

* Er is plek voor maximaal 8 personen

Inschrijven kan bij Anoushka Ebbinge, 06-12237824

Meer informatie

Optisport

Optisport Health Club Leefstijlplan
Inmiddels weten wij allemaal hoe belangrijk gezondheid, sporten en voeding is voor ons lichaam. Zeker in deze tijd is het belangrijk om kracht uit je eigen lichaam te halen om sterk in de dag te staan. Wil je daarbij graag afvallen, weten hoe te beginnen en de zekerheid hebben dat het ook gaat lukken? Doe dan mee met het Optisport Health Club Leefstijlplan!

In samenwerking met Merlijne Opstal, voedingsdeskundige van Feeling Fitt, helpen we je bij het gegarandeerd halen van je doel! Samen stellen we een doel op die jij binnen 13 weken ook echt gaat behalen! Wij zijn zo zeker van onze aanpak dat wij deze garantie durven geven. Mocht je het nu niet binnen 13 weken halen dan train je gratis door tot je het wel hebt behaald. Beloofd!

Wil je meedoen of heb je vragen? Kom langs, bel naar 0575-575850 of stuur een mail naar: warnsveld@optisporthealthclub.nl

Meer informatie

Bakkerij van Zuijlen

Kerstkransjes van pure chocolade, puur geluk!
Zie hier onze feestelijke chocolade kerstkransjes. Bakker Alfons van Zuijlen maakt ze het liefst van extra pure chocolade en dat is niet alleen vanwege de smaak! Chocolade geeft ons namelijk ook net dat extra geniet- en geluksmomentje vanwege de pure grondstoffen. Deze zorgen ervoor dat de hersenen het stofje endorfine aanmaakt wat dat gevoel kracht bij zet.

Dus kom langs bij De Lekkere Bakker en geniet lekker mee...

Dreiumme 1, Warnsveld 0575-524636
De Brink 78, Zutphen 0575-525277

Meer informatie

Neleman

Biologische Kerstwijnen
Vier de feestdagen met de biologische en vegan prijswinnende wijnen van Neleman. Gemaakt met druiven van eigen biologische wijngaarden. Ga jij voor rood, wit, rosé of toch voor een mousserende wijn? De keuze is aan jou!

Kom je er niet uit en wil je persoonlijk wijnadvies voor je kerstmenu? Klik dan hier en vul het formulier in. Dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord van een van onze wijnspecialisten.

Meer informatie

Keurslager van Dam

Keurslagerij van Dam maakt samen met jou de kerst extra gezellig en speciaal. Wij helpen graag bij het bedenken van het perfecte kerstdiner, vol lekkere dingen. Kom gauw langs om samen te kijken wat er deze kerst bij jullie op tafel staat! Of neem alvast een kijkje op onze site.

Laarstraat 3, Zutphen 0575-512014

Meer informatie

Nina Elshof

Nine Star Ki 2022
Jij voelt dat er meer speelt in de wereld, maar kunt er nu nog onvoldoende bij.

Tijdens het Nine Star Ki 2022 Event én gedurende het hele jaar ook in de online Nine Star Ki Community, geeft Nina je helder inzicht wat er speelt. Ze reikt je concrete handvatten aan om hiermee om te gaan door m.b.v. Nine Star Ki de energetische patronen te herkennen.

De wereld is extreem in transitie. Je kunt deze processen niet veranderen; je kunt je er wel bewust van worden waardoor je ze beter kunt begrijpen. Duidelijkheid geeft zekerheid; dat helpt bij het maken van eigen keuzes.

Nina deelt haar vooruitzichten ruimschoots met de intentie dat jij vanuit begrip voor de energetische patronen van het grotere geheel, een dieper begrip krijgt voor de wijze waarop deze patronen inwerken op jezelf en jouw leven.

Meer informatie

Restaurant Sultani

In het hart van Zutphen vind je Sultani. Al jaren het nummer 1 restaurant in Zutphen op TripAdvisor! In onze open keuken bereiden wij de lekkerste Marokkaanse- en Zuid-Europese gerechten. En ook voor het HeelHuus zijn wij al tijden een vast adres voor zakelijke lunch of diner.

Kom deze decembermaand genieten in ons sfeervolle restaurant. Wij serveren zeven dagen per week van 11:00 - 17:00 uur zowel onze lunch- als dinerkaart. Van 17:00 tot 20:00 uur zijn wij geopend voor afhalen én gratis bezorgen in Zutphen, Warnsveld, Vorden, Brummen, Voorst en Eefde.

Speciale decemberactie: Geniet deze maand van onze lunchdeal. Een rijk belegd broodje naar keuze met een glas versgeperste jus d'orange voor maar €10,00.

We zien je graag in ons restaurant en wensen u hele fijne en gezonde feestdagen!

Restaurant Sultani
Groenmarkt 35, Zutphen 0575 - 513 521

Meer informatie

Jacklin Arraf

Het HeelHuus werkt samen met Jacklin Arraf als er een lunch nodig is voor de Basiscursus Energie & Bewustzijn, heerlijke hapjes tijdens een personeelsborrel of een lekkere maaltijd bij een teamvergadering. “Al generaties lang wordt in de Palestijnse keuken liefde gegeven door middel van gerechten. De rijkdom aan smaken, de kleurrijke overdaad, het schept verbinding bij iedere gelegenheid. Dat is wat ik graag deel in mijn nieuwe thuisland.”

Heb je geen zin om te koken, wil je wat bijzonders op tafel zetten of heb je wat te vieren?

https://www.facebook.com/jacklin.arraf

Meer informatie

Reclamebureau Maakmeesters

Blijf niet hangen, wij maken er (weer) iets moois van!
Twijfel je of het huidige imago bij jouw product of bedrijf past? Reclamebureau Maakmeesters weet wat de uitstraling moet zijn om de juiste doelgroep te bereiken! Wij ontwerpen, bouwen, verbeteren én bewaken… hallo nieuw smoelwerk!

Wat de Maakmeesters voor jou in 2022 kunnen betekenen? Dat laten wij je graag zien, want we zijn niet voor niets imagoverbeteraars op het gebied van grafisch ontwerp & online media.

Fijne dagen & een gezond '22

Meer informatie

Kok Bloemenservice

In onze winkel in Warnsveld vindt u een groot assortiment aan verrassende en sfeervolle cadeau-artikelen. Zoekt u iets voor u zelf, familie, vriend of vriendin, er zit altijd iets passends en verrassends tussen. Onze cadeau-accessoires zijn uiteraard perfect te combineren met onze bloemen en planten. Zo maken wij van uw ideeën een geweldig cadeau. Natuurlijk gebruikmakend van onze creativiteit.

Meer informatie

‘Hete 7’, hét hulpmiddeltje voor lichaam en geest

De  nummer 7 van de Schüssler Celzouten, magnesium phosphoricum, is een mineraal dat medeverantwoordelijk is voor de opbouw van de beenderen. Het stuurt het vegetatieve zenuwstelsel en heeft zodoende een invloed op het hart, de zenuwen, de bloedsomloop, de klieren, de spijsverteringsorganen en op de stofwisseling. Alle activiteiten van het lichaam, die los van de eigen wil gestuurd worden, dus ook de onwillekeurige activiteiten van het lichaam, worden met magnesium phosphoricum gestuurd. Indirect beïnvloedt het ook de chemische basisprocessen van het lichaam. Voor alle plots optredende, stekende, borende en krampachtige pijnen is magnesium phosphoricum hét probate middel. Daarnaast is het HET middel bij stress!

Verwarmend & ontspannend drankje
Los 10 tabletten in warm water dat maar kort gekookt heeft, op. Drink het vervolgens zo heet mogelijk met kleine slokjes.
Het is ook mogelijk om iedere vijf minuten één tablet hiervan in te nemen.

HeelHuus cadeautips

Boek ‘Laboratorium van de Geest en de Kracht van Compassie’ André Visch

Wil je meer energie, geluk en liefde in je leven? Voel je soms iets aan, maar kun je dit niet plaatsen? Ken je het gevoel dat je je bewustzijn niet ten volle gebruikt? Wil je je helderziendheid ontwikkelen en/of controleren– aura’s kunnen zien en deze kunnen interpreteren – nu eens precies weten wat chakra’s doen – leren mediteren– weten in hoeverre jouw geest de wereld om je heen beïnvloedt, weten wat healing is en hoe je dit kunt toepassen?

Antwoorden op deze vragen en nog veel meer komen aanbod in het boek Laboratorium van de geest en de kracht van compassie geschreven door André Visch. Door een duidelijke en nuchtere uitleg te combineren met voorbeelden, oefeningen en illustraties wordt het ‘onzichtbare’, zichtbaar en het ‘ongrijpbare’, tastbaar. Laboratorium van de geest geeft je inzicht in de eindeloze reeks mogelijkheden van je geest.

Het boek kost € 21,95 en is verkrijgbaar bij de HeelHuus receptie.

Bestellen

Cadeaubon Instapworkshop Energie & Bewustzijn

Verras of inspireer je geliefde, een familielid, vriend of collega met deze cadeaubon t.w.v. een deelname aan de InstapWorkshop Energie & Bewustzijn. Tijdens deze workshop deelt André Visch zijn kennis over onderwerpen als meditatie, helderziendheid, aura’s en chakra’s en het zelf dagelijks toepassen van healing. Je ervaart hierbij op interactieve wijze hoe krachtig je zelfhelend vermogen kan zijn. Elke workshop staat op zichzelf en is ook heel goed los te volgen. Voorkennis is niet nodig, een open geest en nieuwsgierigheid uiteraard wel.

Deze cadeaubon kost € 15,00

Bestellen