Energie & Bewustzijn Basiscursus

Wil je meer energie, geluk en liefde in je leven? Voel je soms ook iets aan maar kun je het niet plaatsen? Heb je ook het gevoel dat je je bewustzijn niet ten volle gebruikt?
 

Wil je je helderziendheid ontwikkelen en/of controleren - aura’s kunnen zien en dit kunnen interpreteren - nu eens precies weten wat chakra’s doen - leren mediteren - weten in hoeverre jouw geest de wereld om je heen beïnvloedt, weten wat healing is en hoe je dit kunt toepassen?
 

Dit en nog vele andere zaken komen aan bod in de basiscursus Energie & Bewustzijn. In 4 dagen of 8 avonden maak je een begin met het ontdekken van de eindeloze reeks mogelijkheden van de geest.

De cursus wordt gegeven door André Visch, fysiotherapeut, manueel therapeut, acupuncturist en coach op het gebied van energie en bewustzijn. Door zijn jarenlange werk en ervaringen als healer heeft André een zeer praktische kijk gekregen op bovengenoemde aspecten.

De lessen worden gestructureerd gegeven, zijn goed opgebouwd en bevatten gelijktijdig veel diepgang. In de lessen worden theorie en praktische oefeningen afgewisseld.

Data najaar 2017/2018

Dinsdagavond

Data: 10 en 31 oktober, 14 en 28 november, 12 en 19 december, 9 en 23 januari.
Tijdstip: van 19.30 uur tot 22.00 uur
Locatie: Workshopruimte HeelHuus Gezondheidscentrum

Kosten

De kosten bedragen € 395,- per deelname. Dit is inclusief
het boek ‘het Laboratorium van de Geest
en de Kracht van Compassie’ 
 
van André Visch.

Zaterdag

Data: 14 oktober - 11 november - 9 december en 13 januari.
Tijdstip: van 10.00 uur tot 16.30 uur
Locatie: Workshopruimte HeelHuus Gezondheidscentrum

Kosten

De kosten bedragen € 445,- per deelname. Dit is inclusief een uitgebreide lunch en het boek ‘het Laboratorium van de Geest en de Kracht van Compassie’  van André Visch.

Inschrijven cursus najaar 2017

Je kunt je voor de dinsdagavond- en zaterdagcursus inschrijven door onderstaand formulier in te vullen en het cursusgeld over te maken op rekeningnummer NL76 RABO 0130262897  t.n.v. Health en Healing Centrum Zutphen BV. Deelname aan de workshop is op basis van volgorde van inschrijving. 

Aanhef
Naam
Postcode
Huisnummer
Geboortedatum
Telefoonnumer
E-mail
Bent u eerder bij ons geweest?
Keuze workshop
Opmerkingen

 

 

 

 

  • front images