BasisCursus Energie & Bewustzijn HeelHuus Gezondheidscentrum Warnsveld Zutphen

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Workshop Bewuste Vitaliteit & Verbonden Ademwerk

Take a breath small

Op maandagavond 18 september laat Jacques Theron, een ervaren spiritueel leraar en ‘breathwork’ begeleider, je in een speciale workshop bij het HeelHuus kennismaken met ‘ademwerk’ en hoe een verbonden ademhaling je dagelijkse realiteit en vitaliteit kan veranderen. Daarnaast introduceert Jacques de techniek van ‘Cosmic Tree Breathing’.

Conscious Breathwork

‘Conscious Breathwork’ (bewust ademwerk) is een diepgaand transformatieproces. Het herstelt het evenwicht tussen de vijf Elementen, de fundamentele bouwstenen in onze natuur waaruit alles is opgebouwd, en het verbetert daardoor op verschillende niveaus de kwaliteit van je leven. Het zelfgenezend vermogen krijgt de mogelijkheid om je lichaam & geest in balans te brengen.

Inschrijven workshop

Praktische informatie (max. 35 deelnemers)

Datum            18 september 2023
Tijd                  19.00 tot ca. 21.00 uur
Locatie            Workshopruimte van het HeelHuus
Kosten             € 35,00

Jacques Theron_4

Cosmic Tree Breathwork

‘Cosmic Tree Breathwork’ brengt een snelle en intense ervaring van verruimd bewustzijn.

In de mythologie is de ‘Cosmic Tree’ (Levensboom) de ‘Axis Mundi’ (de wereldas) die de kosmos ondersteunt en een directe verbinding creëert tussen de onzichtbare en de zichtbare (fysieke) wereld. Deze staat ook wel bekend als de Sjamanistische Ladder, waarmee tussen realiteiten bewogen kan worden.

Cosmic Tree Breathwork is een techniek waarmee je je persoonlijke centrum activeert en versterkt. Het creëert een sterke aarding en tegelijkertijd een opening van het hart; het maakt een ervaring van verbinding met je Hogere Zelf mogelijk.

Opbouw workshop

  • Introductie in ademwerk & de ‘Drie Werelden’ van het Sjamanisme
  • 40 minuten Cosmic Tree-ademwerk
  • Vraag & antwoord en delen van ervaringen

De workshop Bewuste Vitaliteit & Verbonden Ademwerk is geschikt voor zowel deelnemers met ervaring in meditatie en ademwerk als voor beginners die meer willen leren over bewust ademwerk en dit willen ervaren. Kortom, iedereen is welkom.

Je voert de ademtechniek uit terwijl je in een stoel zit.

De workshop wordt gegeven in het Engels. Als het nodig is, is een Nederlandse vertaling bij vragen en antwoorden mogelijk.

 

P.s. Op dinsdag 19 september a.s. begeleidt Jacques Theron een verdiepende (dag)workshop in Harfsen.
Neem voor meer informatie over deze dag contact op met Jeroen Berndsen: +31 638988474 , e-mail: jberndsen020@gmail.com

Jacques Theron

Over Jacques Theron

Jacques Theron is sinds 1995 actief als ‘Breathwork Facilitator’ en is intensief getraind in het sjamanisme in Peru en Brazilië. Hij faciliteert regelmatig een 21-daagse pelgrimstocht langs de “Camino de Santiago” in Spanje, en geeft workshops in de VS, Brazilië, Europa, Australië en Zuid-Afrika.

In lijn met zijn passie voor mythologie en spiritualiteit, bedacht en illustreerde Jacques zowel het “Classical Mythology Deck” als “The Building Blocks of Tarot”.

Jacques Theron is in 1971 in Australië geboren en is sindsdien woonachtig geweest in Zuid-Afrika en Frankrijk; momenteel is zijn thuisbasis Brazilië.

E-mailadres

jacquestheron265@gmail.com

Website
https://jacquestheron.com

YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCOVs9pUplG1sPsw51l1ncZA 


YouTube zoekterm
Jacques Theron Breathwork

flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

vaccinaties-tegen-covid-19

Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij […]

column-mondkapjes-loep-heelhuus

Mondkapjes onder de loep

In het HeelHuus staat het elke dag voorop om de beste persoonlijke en op maat gemaakte zorg te bieden. De basis daarvoor zijn zowel de westerse als oosterse wetenschappelijke inzichten. Volgens André Visch van het HeelHuus ontbreekt juist deze wetenschappelijke grondslag grotendeels bij het dringende advies vanuit de overheid voor het dragen van niet-medische mondkapjes […]

watermolecuul

Wat doet straling in je lichaam?

Met het uitrollen van 5G is straling opeens weer actueler dan ooit en zijn de meningen over de gezondheidseffecten verdeeld. André Visch van het HeelHuus onderstreept echter al jaren dat straling van draadloze technologie meer invloed op je gezondheid heeft dan de meeste mensen denken en kan ook prima uitleggen waarom. “Wetenschappelijke studies geven vaak […]

Volg ons op Instagram