Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Fysiotherapie in Brummen

Bent u op zoek naar professionele hulp voor uw pijnklachten bij het bewegen? Ervaart u klachten bij het bewegen door sport, ouderdom, werk, ziekte, een verkeerde beweging, een ongeluk of een operatie? En bent u daarom op zoek naar fysiotherapie in de buurt van Brummen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld. Fysiotherapie is een therapie dat bij veel verschillende soorten klachten toegepast kan worden. Onze fysiotherapeuten weten door hun ruime ervaring als geen ander hoe zij u kunnen helpen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij het HeelHuus Gezondheidscentrum?

Laat u behandelen door een van onze Fysiotherapeuten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum

Het team fysiotherapie Zutphen van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

Danielle Menting

Danielle Menting

Rick Bosch

Rick Bosch

Nieko Franck

Nieko Franck

Het HeelHuus Gezondheidscentrum

Binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn vijf fysiotherapeuten, met elk zijn of haar eigen specialisme, werkzaam. Omdat zij elk hun eigen specialisme hebben, kunt u bij ons terecht voor veel verschillend pijnklachten. Daarnaast werken zij onderling veel samen om zo tot een zo optimaal mogelijk behandelplan en behandelresultaat te komen. Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum staat persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding altijd voorop. Onze fysiotherapeuten zijn:

  • Daniëlle Menting: Manuele Therapie, SchouderCentrum
  • Rick Bosch: Manuele Therapie
  • Nieko Franck:Echografie & Fysiotherapie, Knierevalidatie
  • Bert van der Weide: Chronische Pijn & Vermoeidheid
  • Peter ter Horst: Algemene Fysiotherapie

Daarnaast wordt er bij het HeelHuus Gezondheidscentrum ook veel samenwerkt met de andere disciplines die actief zijn binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum: acupunctuur, natuurgeneestkunde en energie & bewustzijn consulten. Door deze intensieve samenwerking kunnen wij een voor u zo optimaal mogelijk behandelplan maken met een zo optimaal mogelijk behandelresultaat. Daarnaast kunt u bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld terecht voor diverse andere faciliteiten, zoals revalidatiebehandelingen. In onze eigen oefenzaal, met gerichte kracht- en cardioapparatuur kunt u werken aan de verbetering en herstel van uw klachten. In onze behandelingen kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding.

Bereikbaarheid

Het HeelHuus Gezondheidscentrum is gevestigd aan de Gaikhorst 2 te Warnsveld. We zijn erg goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Komt u met de auto? Dan is er een ruime parkeergelegenheid bij het HeelHuus Gezondheidscentrum.

Ja, ik wil vandaag nog starten met fysiotherapie bij Brummen!

Heeft u pijnklachten aan het bewegingsapparaat en wilt u onder professionele begeleiding werken aan het herstel en de verbetering van uw klachten? En wilt u direct starten met fysiotherapie in de omgeving van Brummen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij het HeelHuus Gezondheidscentrum te Warnsveld door het formulier 'online afspraak maken' in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze fysiotherapie klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Eerbeek, Twello, Warnsveld, Gorssel, Brummen en Vorden.