header-img
header-img

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Fysiotherapie in Eerbeek

Heeft u onlangs een blessure opgelopen tijdens het sporten? Kunt u door ziekte niet meer goed bewegen? Heeft u pijn bij het bewegen door een verkeerde beweging? Of heeft u door andere redenen pijnklachten of belemmeringen tijdens het bewegen? Dan bent u bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld aan het juiste adres! Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum kunt u terecht voor fysiotherapie. Fysiotherapie kan toegepast worden bij verschillende soorten klachten of belemmeringen aan het bewegingsapparaat. Of uw klachten nou zijn ontstaan door werk, sport, ziekte, ouderdom, een verkeerde beweging of een ongeluk, wij helpen u graag! Nieuwsgierig hoe onze fysiotherapeuten u kunnen helpen?

Laat u behandelen door een van onze Fysiotherapeuten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum

Het team fysiotherapie Zutphen van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

Danielle Menting

Danielle Menting

Rick Bosch

Rick Bosch

Nieko Franck

Nieko Franck

De fysiotherapeuten van het HeelHuus

Alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij het HeelHuus Gezondheidscentrum hebben ruime ervaring, kundigheid en zeer gerichte kennis. Op deze manier kunnen zij samen met u actief werken aan de verbetering en het herstel van uw lichamelijke klachten. Door een persoonlijke behandelplan op te stellen, gaan we aan de slag om uw klachten aan te pakken en/of te verminderen zodat u weer klachtvrij door het leven kan gaan. Ons team fysiotherapie bestaat uit vijf zeer ervaren therapeuten met ieder zijn of haar eigen specialisme:

  • Daniëlle Menting: Manuele Therapie, SchouderCentrum
  • Rick Bosch: Manuele Therapie
  • Nieko Franck:Echografie & Fysiotherapie, Knierevalidatie
  • Bert van der Weide: Chronische Pijn & Vermoeidheid
  • Peter ter Horst: Algemene Fysiotherapie

In het HeelHuus Gezondheidscentrum wordt er onderling overlegd én samen gewerkt met de andere disciplines, zoals acupunctuur, natuurgeneestkunde en energie & bewustzijn consultenom voor u een zo optimaal mogelijk behandelresultaat te realiseren. Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum staat de mens centraal: jong, oud, gezond of ziek, iedereen is welkom!

De faciliteiten van het HeelHuus

Naast fysiotherapie kunt u bij het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld terecht voor revalidatiebehandelingen. U kunt heel gericht gebruik maken van de kracht- en cardioapparatuur in onze eigen oefenzaal. Tijdens het behandelplan wordt u door onze fysiotherapeuten persoonlijk en intensief begeleid. Door veel persoonlijke aandacht, zult u merken dat u met sprongen vooruit gaat! Het HeelHuus Gezondheidscentrum is zowel met de auto, per fiets of met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. We zijn gevestigd aan de Gaikhorst 2 in Warnsveld.

Interesse in fysiotherapie nabij Eerbeek?

Heeft u pijnklachten aan het bewegingsapparaat en bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Eerbeek? Vul dan vandaag nog het formulier 'online afspraak maken' in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze fysiotherapie klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Eerbeek, Twello, Warnsveld, Gorssel, Brummen en Vorden.