Fysiotherapie wervelkolom

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Praktische informatie

  • Naast een verwijzing van de (huis)arts, kunt u ook rechtstreeks een afspraak bij het HeelHuus maken.
  • Bij de eerste afspraak voor fysiotherapie dient de eventuele verwijzing, een legitimatiebewijs en de zorgpas of iets waar het polisnummer van de zorgverzekering op staat, meegenomen te worden.
  • In geval van ziekte of andere gegronde redenen dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgebeld te worden. Anders zijn we helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.
Vergoeding Fysiotherapie en Manuele therapie

De hoogte van de vergoeding voor fysiotherapie, hangt grotendeels af van de manier waarop u bent verzekerd. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie niet of beperkt vergoed. Bij een aanvullende verzekering met een gedeeltelijk of gehele dekking voor fysiotherapie zal de zorgverzekeraar deze, afhankelijk van de door u gekozen zorgpakket, tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaan. Kijk daarom uw polis goed na en vraag bij twijfel uw zorgverzekeraar of fysiotherapeut om advies.

Het HeelHuus heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Dit betekent dat de behandelingen rechtstreeks aan ons worden vergoed. U krijgt van ons dan geen rekening. Indien u niet of onvoldoende verzekerd bent, dient u de behandeling zelf te betalen.

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld

Vergoeding Fysiotherapie vanuit de basisverzekering
Bij  een aandoening die op de lijst ‘chronische aandoeningen’ staat, dienen de eerste 20 behandelingen zelf betaald te worden mits deze vanuit een eventuele aanvullende verzekering voldaan wordt. De behandelingen die daarna nodig zijn, worden vanuit de basisverzekering vergoed. Let op, jaarlijks dient echter wel eerst het eigen risico verbruikt te zijn.

Bij jongeren tot en met 17 jaar worden per indicatie de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie vanuit de basisverzekering vergoed. Mocht daarna voor dezelfde indicatie nog behandelingen nodig zijn, dan worden deze tot een maximum van 9 vergoed.

Vergoedingen 2022
Ook in 2022 goed verzekerd zijn voor fysiotherapie? Voor het overzicht vergoedingen en premies fysiotherapie per zorgverzekeraar in 2022 klik hier of kijk op www.defysiotherapeut.com.

 

Tarieven 2022
Fysiotherapie
Reguliere zitting fysiotherapie39,25
Reguliere zitting fysiotherapie aan huis56,00
Screening, intake en onderzoek56,50
Intake en onderzoek na verwijzing54,00
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis70,50
Niet nagekomen afspraak30,00
Manuele therapie
Reguliere zitting manuele therapie54,50
Screening, intake en onderzoek67,00
Echografisch onderzoek55,00
EPTE consult55,00
flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

Pilates

Nieuw in het HeelHuus: bewuste beweging met Pilates

Sinds afgelopen zomer is Silvia Liesker als allround fysiotherapeut een vast gezicht van het HeelHuus team. Naast fysiotherapiebehandelingen geeft zij ook al ruim 10 jaar Pilates. Vanaf dinsdag 4 februari 2020 start Silvia Liesker met wekelijkse Pilates-lessen in het HeelHuus.“Mijn lessen zijn over het algemeen anders dan op de sportschool, omdat de deelnemers vaak instromen […]

Column

Column – Vaster dan vast…?!

Opeens loop je vast. Nee, niet door allerlei wegopbrekingen, die overal tegelijkertijd lijken op te duiken. Helemaal richting de zomervakantie. En ook niet op de Route du Soleil op een zwarte zaterdag, richting het zuiden van Europa. Het is je lichaam of een deel daarvan dat dienst weigert en waarvoor je geen hulp lijkt in […]

Nieko Franck

EPTE® – Pezen met problemen

Fysiotherapie kent niet alleen veel soorten behandelingen, ook de duur kan verschillen. Elk behandelplan wordt afgestemd op de klacht en de oorzaak. Voor veel peesproblemen betekende dit vaak dat er intensief behandeld moest worden – en werd het soms helaas zelfs ‘pezen met problemen’ – totdat EPTE ontstond. EPTE is een innovatieve behandelmethode die gebruikmaakt […]

Volg ons op Instagram