Fysiotherapie wervelkolom

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Praktische informatie

  • Naast een verwijzing van de (huis)arts, kunt u ook rechtstreeks een afspraak bij het HeelHuus maken.
  • Bij de eerste afspraak voor fysiotherapie dient de eventuele verwijzing, een legitimatiebewijs en de zorgpas of iets waar het polisnummer van de zorgverzekering op staat, meegenomen te worden.
  • In geval van ziekte of andere gegronde redenen dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgebeld te worden. Anders zijn we helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.
Vergoeding Fysiotherapie en Manuele therapie

De hoogte van de vergoeding voor fysiotherapie, hangt grotendeels af van de manier waarop u bent verzekerd. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie niet of beperkt vergoed. Bij een aanvullende verzekering met een gedeeltelijk of gehele dekking voor fysiotherapie zal de zorgverzekeraar deze, afhankelijk van de door u gekozen zorgpakket, tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaan. Kijk daarom uw polis goed na en vraag bij twijfel uw zorgverzekeraar of fysiotherapeut om advies.

Het HeelHuus heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Dit betekent dat de behandelingen rechtstreeks aan ons worden vergoed. U krijgt van ons dan geen rekening. Indien u niet of onvoldoende verzekerd bent, dient u de behandeling zelf te betalen.

Vergoeding Fysiotherapie vanuit de basisverzekering
Bij  een aandoening die op de lijst ‘chronische aandoeningen’ staat, dienen de eerste 20 behandelingen zelf betaald te worden mits deze vanuit een eventuele aanvullende verzekering voldaan wordt. De behandelingen die daarna nodig zijn, worden vanuit de basisverzekering vergoed. Let op, jaarlijks dient echter wel eerst het eigen risico verbruikt te zijn.

Bij jongeren tot en met 17 jaar worden per indicatie de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie vanuit de basisverzekering vergoed. Mocht daarna voor dezelfde indicatie nog behandelingen nodig zijn, dan worden deze tot een maximum van 9 vergoed.

Vergoedingen 2020
Ook in 2020 goed verzekerd zijn voor fysiotherapie? Voor het overzicht vergoedingen en premies fysiotherapie per zorgverzekeraar in 2020 klik hier of kijk op www.defysiotherapeut.com.

 

Tarieven 2020
Fysiotherapie
Reguliere zitting fysiotherapie36,00
Reguliere zitting fysiotherapie aan huis51,50
Inclusief toeslag uitbehandeling47,50
Lange zitting complexe zorgvraag49,00
Screening, intake en onderzoek51,50
Intake en onderzoek na verwijzing51,50
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis64,50
Intake en onderzoek na verwijzing bij uitbehandeling60,00
Niet nagekomen afspraak27,00
Manuele therapie
Reguliere zitting manuele therapie49,50
Inclusief toeslag uitbehandeling61,25
Screening, intake en onderzoek61,25
Intake en onderzoek na verwijzing59,25
Echografisch onderzoek50,00
EPTE consult50,00
flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

tuin2020

HeelHuus open voor individuele behandelingen

Het HeelHuus Gezondheidscentrum blijft vooralsnog geopend voor de volgende individuele behandelingen: fysiotherapie, manuele therapie, craniosacraal therapie, acupunctuur en consulten energie & bewustzijn.   De yoga- en pilateslessen komen in ieder geval tot 6 april te vervallen. Tevens verzorgen Anoushka Ebbinge-van Rappard en Caroline Lauret tot 6 april geen massages en workshops.   Voor nu blijven […]

acupunctuur-spelden

Column: Zoveel mensen, zoveel wensen…?!

Waar denk je aan bij acupunctuur? Aan naalden die pijn doen? In de vorm van een infuus-, injectie, inentings-, of een verdovingsnaald? Een eerste keer bij een acupuncturist op de behandeltafel zet je je dan ook vaak schrap. Bij de eerste prik houd je je adem in en je ogen stevig dicht… en vervolgens voel […]

Pilates

Nieuw in het HeelHuus: bewuste beweging met Pilates

Sinds afgelopen zomer is Silvia Liesker als allround fysiotherapeut een vast gezicht van het HeelHuus team. Naast fysiotherapiebehandelingen geeft zij ook al ruim 10 jaar Pilates. Vanaf dinsdag 4 februari 2020 start Silvia Liesker met wekelijkse Pilates-lessen in het HeelHuus.“Mijn lessen zijn over het algemeen anders dan op de sportschool, omdat de deelnemers vaak instromen […]

Volg ons op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.