Fysiotherapie wervelkolom

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Praktische informatie

  • Naast een verwijzing van de (huis)arts, kunt u ook rechtstreeks een afspraak bij het HeelHuus maken.
  • Bij de eerste afspraak voor fysiotherapie dient de eventuele verwijzing, een legitimatiebewijs en de zorgpas of iets waar het polisnummer van de zorgverzekering op staat, meegenomen te worden.
  • In geval van ziekte of andere gegronde redenen dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgebeld te worden. Anders zijn we helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.
Vergoeding Fysiotherapie en Manuele therapie

De hoogte van de vergoeding voor fysiotherapie, hangt grotendeels af van de manier waarop u bent verzekerd. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie niet of beperkt vergoed. Bij een aanvullende verzekering met een gedeeltelijk of gehele dekking voor fysiotherapie zal de zorgverzekeraar deze, afhankelijk van de door u gekozen zorgpakket, tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaan. Kijk daarom uw polis goed na en vraag bij twijfel uw zorgverzekeraar of fysiotherapeut om advies.

Het HeelHuus heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars.*
Dit betekent dat de behandelingen rechtstreeks aan ons worden vergoed.** U krijgt van ons dan geen rekening. Indien u niet of onvoldoende verzekerd bent, dient u de behandeling zelf te betalen.

* Het HeelHuus heeft voor 2024 geen contract afgesloten met Zorg & Zekerheid.
** In dit geval worden de tarieven gehanteerd volgens het afgesloten contract. Deze kunnen afwijken van onze eigen marktconforme tarieven. 

Contactgegevens

De Gaikhorst 2 - 7231 NB Warnsveld

Vergoeding Fysiotherapie vanuit de basisverzekering
Bij  een aandoening die op de lijst ‘chronische aandoeningen’ staat, dienen de eerste 20 behandelingen zelf betaald te worden mits deze vanuit een eventuele aanvullende verzekering voldaan wordt. De behandelingen die daarna nodig zijn, worden vanuit de basisverzekering vergoed. Let op, jaarlijks dient echter wel eerst het eigen risico verbruikt te zijn.

Bij jongeren tot en met 17 jaar worden per indicatie de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie vanuit de basisverzekering vergoed. Mocht daarna voor dezelfde indicatie nog behandelingen nodig zijn, dan worden deze tot een maximum van 9 vergoed.

Vergoedingen 2024
Ook in 2024 goed verzekerd zijn voor fysiotherapie? Voor het overzicht vergoedingen en premies fysiotherapie per zorgverzekeraar in 2024 klik hier.

 

Tarieven 2024
Fysiotherapie
Reguliere zitting fysiotherapie41,50
Reguliere zitting fysiotherapie aan huis59,50
Screening, intake en onderzoek60,00
Intake en onderzoek na verwijzing60,00
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis74,50
Niet nagekomen afspraak32,00
Manuele therapie
Reguliere zitting manuele therapie57,50
Screening, intake en onderzoek70,00
flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

Een leven lang levendigheid

Een leven lang levendigheid

De jeugd is de toekomst, op allerlei gebied. En de ontwikkeling daarvan begint al in de wieg of eigenlijk eerder. Zodra een mens ontstaat, is deze een en al beweeglijkheid. En vanaf de peutertijd is het een kwestie van vallen en opstaan, een heel leven lang. Het is bijna vanzelfsprekend dat het lichaam goed en […]

ZelfZorg met een Zetje

ZelfZorg met een Zetje

Je vrij en pijnloos kunnen bewegen is een van de mooiste dingen in het leven. En dat besef je pas als het even niet meer vanzelf gaat. Als je bijvoorbeeld niet meer over je schouder kunt kijken, omdat er iets in je nek blokkeert. Of je je niet meer goed kunt aan- of uitkleden door […]

Column

Column – Vaster dan vast…?!

Opeens loop je vast. Nee, niet door allerlei wegopbrekingen, die overal tegelijkertijd lijken op te duiken. Helemaal richting de zomervakantie. En ook niet op de Route du Soleil op een zwarte zaterdag, richting het zuiden van Europa. Het is je lichaam of een deel daarvan dat dienst weigert en waarvoor je geen hulp lijkt in […]

Volg ons op Instagram