In het nieuws HeelHuus Gezondheidscentrum Warnsveld Zutphen

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

In het nieuws

HeelHuus Acupunctuur Nijmegen

Naast het HeelHuus in Warnsveld nu ook één in Nijmegen: HeelHuus Acupunctuur Nijmegen! Sinds begin juli is onze collega Ricky Bochem gestart in 2 prachtige behandelruimtes in Gezondheidscentrum Daniëlsplein in Nijmegen. Natuurlijk blijft hij ook, op maandag en woensdag, werkzaam in Warnsveld.
Samen met Geert de Jong en Aili Deiwiks vormt Ricky hét acupunctuur team op deze nieuwe locatie. Wil je meer weten over Geert en Aili of over de nieuwe vestiging? Neem dan een kijkje op www.heelhuus-nijmegen.nl, die sinds kort live is!

NIEUW: HeelHuus Acupunctuur Nijmegen

Contactgegevens

Daniëlsplein 3D - 6543 NA Nijmegen

HeelHuus tijdens Corona maatregelen

6 mei

Het HeelHuus Gezondheidscentrum is sinds maandag 4 mei weer geopend voor de volgende individuele behandelingen: fysiotherapie, manuele therapie, podotherapie, ergotherapie, psychologie en logopedie. Vanaf maandag 11 mei mogen ook de behandelingen acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, craniosacraal therapie, energie & bewustzijn weer plaatsvinden.

Op basis van de adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM hebben de beroepsorganisaties KNGF, SKF en PPN  een triage stappenplan gemaakt. In dit plan staat beschreven onder welke voorwaarden de zorg plaats kan plaatsvinden. Daarnaast blijven de therapeuten daar waar mogelijk, gebruik maken van E-Health, Zorg op Afstand & Physitrack.  Het HeelHuus zal dus op een veilige en verantwoorde manier opschalen, met gepaste voorzorgsmaatregelen om besmettingsrisico's te beperken.

Alle groepslessen, lezingen en workshops komen vooralsnog tot nader order te vervallen.

3 mei

Het HeelHuus Gezondheidscentrum is vanaf maandag 4 mei weer geopend voor de volgende individuele behandelingen: fysiotherapie, manuele therapie, podotherapie, ergotherapie, psychologie en logopedie.

Op basis van de adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM hebben de beroepsorganisaties KNGF, SKF en PPN  een triage stappenplan gemaakt. In dit plan staat beschreven onder welke voorwaarden de zorg plaats kan plaatsvinden. Daarnaast blijven de therapeuten daar waar mogelijk, gebruik maken van E-Health, Zorg op Afstand & Physitrack.  Het HeelHuus zal dus op een veilige en verantwoorde manier opschalen, met gepaste voorzorgsmaatregelen om besmettingsrisico's te beperken.

De behandelingen acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, craniosacraal therapie, energie & bewustzijn en massage én alle groepslessen, lezingen en workshops komen vooralsnog tot nader order te vervallen.

10 april

In vervolg op de persconferentie van 31 maart jl. en op advies van de beroepsorganisaties KNGF en NVA zullen er tot in ieder geval 28 april helaas ook geen individuele behandelingen meer plaatsvinden in het HeelHuus Gezondheidscentrum. Uiteraard blijven we via de mail info@heelhuus.nl en telefonisch op 0575-746046 op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur bereikbaar.

E-Health: Zorg op Afstand & Physitrack

Corona betekent voor velen van ons opeens geen fysiotherapeutische behandelingen meer krijgen, grotendeels thuis zitten/werken en/of niet meer naar de sportschool kunnen, terwijl er wel klachten zijn of ontstaan. Juist daarvoor heeft het HeelHuus een goede oplossing gevonden, namelijk E-Health, Zorg op Afstand en Physitrack.

Lees verder

24 maart

In vervolg op de persconferentie van 23 maart jl. en op advies van de beroepsorganisaties KNGF en NVA zullen er tot in ieder geval 6 april helaas ook geen individuele behandelingen meer plaatsvinden in het HeelHuus Gezondheidscentrum.Uiteraard blijven we via de mail info@heelhuus.nl en telefonisch op 0575-746046 op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur bereikbaar.

Tot 6 april bieden we de mogelijkheid om een afspraak via 'beeld bellen' in te plannen bij de behandelend fysiotherapeut. Je kunt hiervoor contact opnemen door te bellen naar 0575-746046 of een mail te sturen naar info@heelhuus.nl. De afspraak wordt vervolgens bevestigd via de Afspraken app. Tijdens de afspraak wordt onder ander de voortgang besproken, geadviseerd & gecoacht en worden er eventueel online oefeningen gegeven. De afspraak wordt als een zitting fysiotherapie in rekening gebracht. Dit betekent dat de zorgverzekeraar deze bij een aanvullende verzekering met een gedeeltelijk of gehele dekking voor fysiotherapie, afhankelijk van het gekozen zorgpakket, tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaat.

Daarnaast kun je bij lichamelijke klachten of een blessure een online fysio-check doen op www.hierhebikpijn.nl. Met de antwoorden op de vragen en de uitgevoerde tests in deze check worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie en volgt een indicatie van de aandoening(en) waar je mogelijk mee te maken hebt. Aangezien het HeelHuus bij deze website is aangesloten, is het mogelijk om rechtstreeks telefonisch of via beeldbellen een afspraak te maken bij één van de HeelHuus fysiotherapeuten.

Mocht je een vraag hebben aan de behandelend therapeut, dan kun je natuurlijk ook een berichtje sturen naar info@heelhuus.nl. Wij zorgen er dan voor dat deze bij de betreffende therapeut terecht komt.

16 maart

Het HeelHuus Gezondheidscentrum blijft vooralsnog geopend voor de volgende individuele behandelingen: fysiotherapie, manuele therapie, craniosacraal therapie, acupunctuur en consulten energie & bewustzijn.

Alle groepslessen, lezingen en workshops komen in ieder geval tot 6 april te vervallen. Tevens verzorgen Anoushka Ebbinge-van Rappard en Caroline Lauret van Praktijk de Cirkel Rond tot 6 april geen massages en workshops.

Voor nu blijven we de richtlijnen volgen van het RIVM, lokale overheid en de GGD. Als er nieuws is, informeren we je via de website en Facebook/Instagram.

Week van de Acupunctuur - 4 t/m 8 november

Gratis & Vrijblijvend Vitaliteit Consult

Heb je last van
Burn-out - Vermoeidheid - Stress gerelateerde klachten als Hoofdpijn, Rug- en Nekklachten – Maag- en Darmklachten – Overgangsklachten - Slecht slapen – Menstruatieklachten etc.

Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Vitaliteit Consult bij Linda Weber (l) of Janneke Vogelzang (r), de twee nieuwe acupuncturisten/TCG therapeuten in het HeelHuus Gezondheidscentrum.

   

Wanneer
Linda is elke dinsdag en Janneke is elke donderdag werkzaam in het HeelHuus.

Hoe werkt het
Het Vitaliteit Consult begint met een vraaggesprek naar je gezondheid op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch gebied. Hierna volgt een pols- en tongdiagnose. Hierdoor kan de acupuncturist mogelijke blokkades en disbalansen in de energiestroom zien. Tot slot volgt een vrijblijvend advies en zal zij aangeven welke behandelingen wenselijk zouden kunnen zijn.

Deze kunnen bijvoorbeeld zijn: Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde, Consult Energie & Bewustzijn of Consult Hormooncoach, Massage of zelfs een Mindfulness Training.
Veel van deze behandelingen worden, afhankelijk van je zorgverzekeringspakket vergoed.

TCG en Vitaliteit
TCG staat voor Traditional Chinese Geneeskunde waarvan Acupunctuur een belangrijk onderdeel is.
Het boeiende van de Chinese Geneeskunde is dat je kijkt naar het functioneren van de gehele mens.
Je bent echt met de persoon en diens welbevinden bezig. Ook het je bewust worden van
de oorzaken van het optreden van klachten en het voorkomen van klachten in de toekomst
is een belangrijk onderdeel in het behandelproces.

Bel nu voor een afspraak naar 0575-746046 of schrijf je in via bijgaand formulier.

Logo_Week van de Acupunctuur_2019

Inschrijfformulier Vitaliteitsconsult

flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

column-mondkapjes-loep-heelhuus

Mondkapjes onder de loep

In het HeelHuus staat het elke dag voorop om de beste persoonlijke en op maat gemaakte zorg te bieden. De basis daarvoor zijn zowel de westerse als oosterse wetenschappelijke inzichten. Volgens André Visch van het HeelHuus ontbreekt juist deze wetenschappelijke grondslag grotendeels bij het dringende advies vanuit de overheid voor het dragen van niet-medische mondkapjes […]

watermolecuul

Wat doet straling in je lichaam?

Met het uitrollen van 5G is straling opeens weer actueler dan ooit en zijn de meningen over de gezondheidseffecten verdeeld. André Visch van het HeelHuus onderstreept echter al jaren dat straling van draadloze technologie meer invloed op je gezondheid heeft dan de meeste mensen denken en kan ook prima uitleggen waarom. “Wetenschappelijke studies geven vaak […]

AndreVisch2019

Welke rol speelt bewustzijn bij Corona?

De hele wereld staat op zijn kop door een enkel virus. Er zijn en worden nog steeds overal maatregelen genomen, die per land verschillen. In het zuiden van Europa ging alles op slot, terwijl we ons in Nederland moesten overgeven aan een ‘intelligente lockdown’. “Je kunt je daarbij afvragen hoe intelligent onze Nederlandse versie is”, […]

Volg ons op Instagram