BasisCursus Energie & Bewustzijn HeelHuus Gezondheidscentrum Warnsveld Zutphen

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

VIND VREDE IN JEZELF

VredesWorkshop op zondag 26 november
Workshop vind vrede in jezelf

"Duisternis kan geen duisternis verdrijven; alleen licht kan dat doen.
Haat kan geen haat verdrijven; alleen liefde kan dat doen.”

Martin Luther King

Inschrijven workshop Vind vrede in jezelf

De workshop is geschikt voor zowel deelnemers met ervaring in meditatie als voor beginners die meer willen leren en dit willen ervaren. Kortom, iedereen is welkom.

Het vredesproces vindt plaats terwijl je in een stoel zit.

-> De datum van de workshop is nog nader te bepalen.

De wereld dat zijn wij. Maar in wat voor een tijd leven wij? De wereld om ons heen kan vandaag de dag heel hard bij onszelf binnenkomen. Of het nu thuis is, binnen de eigen familie, op het werk of via het rauwe nieuws dat dagelijks op onze schermen verschijnt. Hoe kunnen we in vrede om blijven gaan met alle tegenstellingen die we ervaren?

Mayana zal een bijzondere vredesworkshop begeleiden. Om op deze manier te ervaren hoe we ons kunnen verhouden tot wat er zich buiten én binnen ons afspeelt. Met als doel om ruimte en support te geven aan onszelf én aan elkaar.

Workshop vind vrede in jezelf

Mayana neemt je mee in een meditatief vredesproces waar de kracht van liefde tastbaar wordt. En waar deze kracht ons uitnodigt om thuis te komen in een realiteit waar vrede niet slechts een optie is, maar een integraal onderdeel wordt van wie we zijn.

  • Hoe kunnen we onszelf en de wereld om ons heen met een open hart tegemoet treden, zelfs te midden van angst en onzekerheid?
  • Hoe kunnen we een diepere en liefdevollere relatie opbouwen met de ogenschijnlijke tegenstellingen in onszelf en waarom is dat belangrijk?
  • En hoe zou het kunnen zijn wanneer onze grootste kracht niet langer angst inboezemt, maar ons met volle bezieling vervult?

Mayana is een internationaal ervaren intuïtief en helder voelend procesbegeleider, auteur van o.a het boek 'Hart: Een Uitnodiging van Liefde', maker van 2 muziekalbums: ‘You are not alone’ en ‘I AM’ en diverse meditaties en activaties. Neem voor meer informatie en online materiaal een kijkje op haar website Mayana World.

Workshop vind vrede in jezelf

Opbouw Ochtend

  • Introductie en Inleiding in het Hartsbewustzijn
  • Innerlijk Vredesproces
  • Vraag & antwoord en delen van ervaringen

Aansluitend bieden we de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een zondagse lunch, verzorgd door Jacklin Arraf. Zij is al geruime tijd de vaste culinaire partner van het HeelHuus, onder andere bij de maandelijkse cursussen.

“Al generaties lang wordt in de keuken van het Midden-Oosten – in mijn geval de Palestijnse – liefde gegeven door middel van gerechten. De rijkdom aan smaken, de kleurrijke overdaad, het schept verbinding bij iedere gelegenheid. Dat is wat ik graag deel in mijn nieuwe thuisland. Voor deze speciale lunch zal ik alleen die ingrediënten gebruiken die mijn dierbare familieleden daar op dit moment nog hebben. Om ook op deze manier iedereen in dat gebied te ondersteunen.”

flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

vaccinaties-tegen-covid-19

Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij […]

column-mondkapjes-loep-heelhuus

Mondkapjes onder de loep

In het HeelHuus staat het elke dag voorop om de beste persoonlijke en op maat gemaakte zorg te bieden. De basis daarvoor zijn zowel de westerse als oosterse wetenschappelijke inzichten. Volgens André Visch van het HeelHuus ontbreekt juist deze wetenschappelijke grondslag grotendeels bij het dringende advies vanuit de overheid voor het dragen van niet-medische mondkapjes […]

watermolecuul

Wat doet straling in je lichaam?

Met het uitrollen van 5G is straling opeens weer actueler dan ooit en zijn de meningen over de gezondheidseffecten verdeeld. André Visch van het HeelHuus onderstreept echter al jaren dat straling van draadloze technologie meer invloed op je gezondheid heeft dan de meeste mensen denken en kan ook prima uitleggen waarom. “Wetenschappelijke studies geven vaak […]

Volg ons op Instagram