In het nieuws HeelHuus Gezondheidscentrum Warnsveld Zutphen

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

In het nieuws

Wegafsluiting op de N345

Tijdens de werkzaamheden van maandag 12 t/m vrijdag 30 september 2022 is de Weg naar Voorst afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf de Kanonsdijk in De Hoven tot aan de Emperweg in Empe. Dit is nodig om de werkzaamheden veilig uit te voeren en om problemen te voorkomen met vrachtwagens die moeten keren.

Doorgaand verkeer moet rekening houden met een flinke omleidingsroute. Verkeer vanuit Zutphen of Brummen richting Apeldoorn wordt omgeleid via de nieuwe brug in Zutphen naar de A1. Verkeer vanuit Apeldoorn, A50 en A1 richting Zutphen en Brummen gebruikt de omleidingsroute via de A1, N348 en N345.

Omleidingsroute N345

HeelHuus Acupunctuur Nijmegen

Daniëlsplein 3D - 6543 NA Nijmegen

6 mei

Het HeelHuus Gezondheidscentrum is sinds maandag 4 mei weer geopend voor de volgende individuele behandelingen: fysiotherapie, manuele therapie, podotherapie, ergotherapie, psychologie en logopedie. Vanaf maandag 11 mei mogen ook de behandelingen acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, craniosacraal therapie, energie & bewustzijn weer plaatsvinden.

Op basis van de adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM hebben de beroepsorganisaties KNGF, SKF en PPN  een triage stappenplan gemaakt. In dit plan staat beschreven onder welke voorwaarden de zorg plaats kan plaatsvinden. Daarnaast blijven de therapeuten daar waar mogelijk, gebruik maken van E-Health, Zorg op Afstand & Physitrack.  Het HeelHuus zal dus op een veilige en verantwoorde manier opschalen, met gepaste voorzorgsmaatregelen om besmettingsrisico's te beperken.

Alle groepslessen, lezingen en workshops komen vooralsnog tot nader order te vervallen.

3 mei

Het HeelHuus Gezondheidscentrum is vanaf maandag 4 mei weer geopend voor de volgende individuele behandelingen: fysiotherapie, manuele therapie, podotherapie, ergotherapie, psychologie en logopedie.

Op basis van de adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM hebben de beroepsorganisaties KNGF, SKF en PPN  een triage stappenplan gemaakt. In dit plan staat beschreven onder welke voorwaarden de zorg plaats kan plaatsvinden. Daarnaast blijven de therapeuten daar waar mogelijk, gebruik maken van E-Health, Zorg op Afstand & Physitrack.  Het HeelHuus zal dus op een veilige en verantwoorde manier opschalen, met gepaste voorzorgsmaatregelen om besmettingsrisico's te beperken.

De behandelingen acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, craniosacraal therapie, energie & bewustzijn en massage én alle groepslessen, lezingen en workshops komen vooralsnog tot nader order te vervallen.

10 april

In vervolg op de persconferentie van 31 maart jl. en op advies van de beroepsorganisaties KNGF en NVA zullen er tot in ieder geval 28 april helaas ook geen individuele behandelingen meer plaatsvinden in het HeelHuus Gezondheidscentrum. Uiteraard blijven we via de mail info@heelhuus.nl en telefonisch op 0575-746046 op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur bereikbaar.

E-Health: Zorg op Afstand & Physitrack

Corona betekent voor velen van ons opeens geen fysiotherapeutische behandelingen meer krijgen, grotendeels thuis zitten/werken en/of niet meer naar de sportschool kunnen, terwijl er wel klachten zijn of ontstaan. Juist daarvoor heeft het HeelHuus een goede oplossing gevonden, namelijk E-Health, Zorg op Afstand en Physitrack.

Lees verder

24 maart

In vervolg op de persconferentie van 23 maart jl. en op advies van de beroepsorganisaties KNGF en NVA zullen er tot in ieder geval 6 april helaas ook geen individuele behandelingen meer plaatsvinden in het HeelHuus Gezondheidscentrum.Uiteraard blijven we via de mail info@heelhuus.nl en telefonisch op 0575-746046 op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur bereikbaar.

Tot 6 april bieden we de mogelijkheid om een afspraak via 'beeld bellen' in te plannen bij de behandelend fysiotherapeut. Je kunt hiervoor contact opnemen door te bellen naar 0575-746046 of een mail te sturen naar info@heelhuus.nl. De afspraak wordt vervolgens bevestigd via de Afspraken app. Tijdens de afspraak wordt onder ander de voortgang besproken, geadviseerd & gecoacht en worden er eventueel online oefeningen gegeven. De afspraak wordt als een zitting fysiotherapie in rekening gebracht. Dit betekent dat de zorgverzekeraar deze bij een aanvullende verzekering met een gedeeltelijk of gehele dekking voor fysiotherapie, afhankelijk van het gekozen zorgpakket, tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaat.

Daarnaast kun je bij lichamelijke klachten of een blessure een online fysio-check doen op www.hierhebikpijn.nl. Met de antwoorden op de vragen en de uitgevoerde tests in deze check worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie en volgt een indicatie van de aandoening(en) waar je mogelijk mee te maken hebt. Aangezien het HeelHuus bij deze website is aangesloten, is het mogelijk om rechtstreeks telefonisch of via beeldbellen een afspraak te maken bij één van de HeelHuus fysiotherapeuten.

Mocht je een vraag hebben aan de behandelend therapeut, dan kun je natuurlijk ook een berichtje sturen naar info@heelhuus.nl. Wij zorgen er dan voor dat deze bij de betreffende therapeut terecht komt.

16 maart

Het HeelHuus Gezondheidscentrum blijft vooralsnog geopend voor de volgende individuele behandelingen: fysiotherapie, manuele therapie, craniosacraal therapie, acupunctuur en consulten energie & bewustzijn.

Alle groepslessen, lezingen en workshops komen in ieder geval tot 6 april te vervallen. Tevens verzorgen Anoushka Ebbinge-van Rappard en Caroline Lauret van Praktijk de Cirkel Rond tot 6 april geen massages en workshops.

Voor nu blijven we de richtlijnen volgen van het RIVM, lokale overheid en de GGD. Als er nieuws is, informeren we je via de website en Facebook/Instagram.

Op donderdag 12 december wordt het HeelHuus weer omgetoverd tot een sfeervol kerstplein*. Tussen 19.00 en 21.30 uur word je er warm welkom geheten door de behandelaars en trainers, die je als gastvrouwen en gastheren zullen ontvangen. Om je wegwijs te maken op de markt waar je uiteraard kerstinkopen kunt doen. En om je te trakteren op een hapje en een drankje en samen het 5-jarig jubileum te vieren. Kortom, het wordt een ‘kerstmarkt met een kroontje’, waar ook het koninklijk onderscheiden Buddy to Buddy** aan bij zal dragen met de verkoop van kaarten en het verzorgen van de muziek.

Lees verder

Op zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur staat de deur van het HeelHuus Gezondheidscentrum wijd open. Tijdens dit ‘Open Huus’ kun je vrijblijvend kennis maken met alle keuzes die je hebt om vitaler te worden, ongedwongen enthousiaste mensen te ontmoeten en inspirerende ideeën op te doen.

Lees verder

Acupunctuur Nijmegen

Naast het HeelHuus in Warnsveld nu ook één in Nijmegen: HeelHuus Acupunctuur Nijmegen! Sinds begin juli is onze collega Ricky Bochem gestart in 2 prachtige behandelruimtes in Gezondheidscentrum Daniëlsplein in Nijmegen. Natuurlijk blijft hij ook, op maandag en woensdag, werkzaam in Warnsveld.
Samen met Geert de Jong en Aili Deiwiks vormt Ricky hét acupunctuur team op deze nieuwe locatie. Wil je meer weten over Geert en Aili of over de nieuwe vestiging? Neem dan een kijkje op www.heelhuus-nijmegen.nl, die sinds kort live is!
flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

Stressvolle jas - Blog

Stressvolle jas…?!

Waarschijnlijk zul je bij het woord ‘stress’ niet direct aan een jas denken. Peter ter Horst, de craniosacraal therapeut van het HeelHuus, doet dit echter wel… De Dikke van Dale Volgens de Dikke van Dale is stress een ‘kracht die, in de vorm van fysische, psychische of sociale druk uitgeoefend op een systeem, leidt tot […]

vaccinaties-tegen-covid-19

Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij […]

column-mondkapjes-loep-heelhuus

Mondkapjes onder de loep

In het HeelHuus staat het elke dag voorop om de beste persoonlijke en op maat gemaakte zorg te bieden. De basis daarvoor zijn zowel de westerse als oosterse wetenschappelijke inzichten. Volgens André Visch van het HeelHuus ontbreekt juist deze wetenschappelijke grondslag grotendeels bij het dringende advies vanuit de overheid voor het dragen van niet-medische mondkapjes […]

Volg ons op Instagram