Yoga in het HeelHuus HeelHuus Gezondheidscentrum Warnsveld Zutphen

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Yoga in het HeelHuus

Heb je last van onrust, slaap je slecht of heb je de wens om soepeler te worden? Of wil je gewoon kennismaken met yoga of dit juist weer oppakken? In het HeelHuus kun je yogalessen volgen bij de ervaren en bevlogen yogadocenten Karin Kroontje of Liesbeth Drijber.

Yoga
Het woord yoga betekent letterlijk ‘juk’, een juk dat twee emmers water in balans houdt. Een andere betekenis is ‘verbinding’, de verbinding tussen lichaam en geest. Het doen van yoga heeft een positief effect op je lichaam, ademhaling en denken en leert je te ontspannen. Het kan helpen om balans te vinden in een mogelijk hectisch dagelijks leven. Om yoga te kunnen beoefenen hoef je geen slangenmens te zijn of complexe houdingen aan te kunnen nemen. Iedereen kan het leren: jong, oud, stijf of lenig, met of zonder ervaring.

Karin Kroontje en Liesbeth Drijber verzorgen de yogalessen in de sfeervolle workshopruimte van het HeelHuus. Beiden zijn ruim ervaren en bieden elk hun eigen specifieke kennis. Door het doen van een proefles kun je ervaren wie en wat het beste bij je past.

Liesbeth Drijber

Liesbeth baseert haar yogalessen op de Hatha yoga (asana’s/houdingen) en Dru Yoga, bestaande uit zacht vloeiende bewegingen.  Een les bestaat uit losmakende- en ademhalingsoefeningen, houdingen en reeksen bewegingen en meestal ook een meditatieve oefening. De les wordt altijd afgesloten met een liggende ontspanning op muziek. Tijdens de les kan er ook een centraal staan zoals chakra’s, ademhaling door het hele lichaam, of het op een dieper niveau ontspannen van spieren en weefsel.

De verbinding met jezelf, met jouw mogelijkheden en beperkingen staat altijd centraal. Of je nu voor het eerst yoga doet of al jaren op les bent. De oefeningen zijn een fijn begin van de dag en brengen meer balans en rust in je dagelijkse leven!

 

Yoga Liesbeth Drijber
Liesbeth Drijber

Donderdagochtend 09.00 en 10.30 uur

Een proefles volgen?
Mail dan naar l.drijber@hotmail.nlof
bel naar 06-13547389

flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

Ode aan de ongevaccineerden

Een ode aan de ongevaccineerden

  Misschien is voor velen de bovenstaande titel (een beetje) provocerend en dat is jammer. Want mensen die zich nu, na alle sociale druk, nog steeds niet hebben laten vaccineren, hebben daar misschien wel een goede reden voor. En om dan heel goed bij jezelf te blijven, daar heb je vaak echt wel ballen voor […]

Stressvolle jas - Blog

Stressvolle jas…?!

Waarschijnlijk zul je bij het woord ‘stress’ niet direct aan een jas denken. Peter ter Horst, de craniosacraal therapeut van het HeelHuus, doet dit echter wel… De Dikke van Dale Volgens de Dikke van Dale is stress een ‘kracht die, in de vorm van fysische, psychische of sociale druk uitgeoefend op een systeem, leidt tot […]

vaccinaties-tegen-covid-19

Wat gebeurt er energetisch bij vaccinaties tegen Covid 19?

Veel mensen stellen André Visch, in zijn praktijk in het HeelHuus, de vraag of ze zich nu wel of niet moeten laten inenten. Tegenwoordig is het best gevaarlijk om hierop te antwoorden. “Door de polariteit in de samenleving is een genuanceerd antwoord bijna niet mogelijk. Je wordt meteen in een kamp ingedeeld.” Zo begint hij […]

Volg ons op Instagram