Heelhuus wachtruimte2

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Partners

Het HeelHuus Gezondheidscentrum werkt samen met een aantal gerenommeerde bedrijven:

  • De toegepaste water- en gasvitalisers in het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn uitgevonden en geproduceerd door Boudewijn Leliveld. Het HeelHuus Gezondheidscentrum is officieel dealer en ervaringsdeskundige. Voor meer informatie kijk op www.thuisbron.nl.
  • Met de bewuste keuze voor Peeze biedt het HeelHuus Gezondheidscentrum een bijzonder kopje koffie of thee. Voor meer informatie kijk op www.peeze.nl of www.peezefoundation.
flower-pattern

Lees onze Blog & Actualiteiten

59178020_2467688296577134_7402571512718295040_n

HeelHuus Zen-tuin op zijn mooist!

André Visch, Therapeut Energie & Bewustzijn, Acupuncturist, Manueel Therapeut én ontwerper van de Zen-tuin van het HeelHuus legt in deze video uit wat de symboliek van deze prachtige tuin is.

Eke Mannink

Dagboek van een Detox’er

Een vijftal ging de uitdaging voor de Pasen aan: een (milde) vastenkuur van 11 dagen, waarmee je je lichaam in 3 logische fasen weer beter in balans brengt. Eke Mannink, schrijver en voormalig stadsdichter van Zutphen, was één van hen en hield een persoonlijk en ook erg informatief dagboek bij. De slotdag begint ze als […]

Tulku Lobsang Rinpoche

Workshop Bliss Meditation – Tulku Lobsang

Tulku Lobsang Rinpoche, een zeer geliefd Boeddhistische meester, is op donderdag 16 mei in het HeelHuus om de workshop Bliss Meditation te geven. Een unieke kans om Tulku Lobsang en deze meditatievorm te leren kennen! Bliss meditatie komt uit de Tantrayana traditie van het Boeddhisme en is een specialiteit van Tulku Lobsang. Tijdens deze workshop […]

Volg ons op Instagram