Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Fysiotherapie in Deventer

Fysiotherapie kan toegepast worden bij verschillende soorten klachten ofwel belemmeringen aan het bewegingsapparaat. Deze kunnen zijn ontstaan door werk, sport, ziekte, ouderdom, een verkeerde beweging of een ongeluk. De fysiotherapeuten van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Zutphen kunnen door - hun grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis - samen met u actief werken aan verbetering en herstel van uw klachten.

Fysiotherapeut in de omgeving van Deventer

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in de omgeving van Deventer waar de mens centraal staat? Dan zit je goed bij het Heelhuus Gezondheidscentrum in Warnsveld! Ook voor manuele therapie of acupunctuur kunt u hier terecht. Bij het Heelhuus Gezondheidscentrum wordt uitgegaan van het individu en wordt er gekeken naar wat u als persoon nodig hebt om weer in balans te komen, te genezen en gezonder te worden.

Behandelingen bij het Heelhuus Gezondheidscentrum

Bij het Heelhuus Gezondheidscentrum kunt u verschillende behandelingen ondergaan. Hierbij kunt u denken aan reguliere behandelingen zoals fysiotherapie, manuele therapie, podotherapie, logopedie, ergotherapie en psychologie. Daarnaast zijn er ook verschillende complementaire behandelingen zoals acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, natuurgeneeskunde, craniosacraal therapie, massages bij kanker en energetische coaching.

Laat u behandelen door een van onze Fysiotherapeuten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum

Fysiotherapeuten

De therapeuten die werkzaam zijn bij het Heelhuus Gezondheidscentrum zijn zeer enthousiaste, bevlogen en vakkundige specialisten. Ze hebben allemaal een jarenlange ervaring en beschikken over zeer gerichte kennis. De artsen werken onderling nauw samen en er zijn ook samenwerkingen met huisartsen, andere therapeuten en diverse artsen/specialisten van het Gelre Ziekenhuis in Zutphen.

Het team fysiotherapie Deventer van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

Danielle Menting

Danielle Menting

Rick Bosch

Rick Bosch

Nieko Franck

Nieko Franck

Faciliteiten Fysiotherapie Deventer

Bovendien kunt u voor o.a. revalidatiebehandelingen na bijvoorbeeld een knie- schouder- of rugoperatie, heel gericht gebruik maken van de kracht- en cardioapparatuur in de eigen oefenzaal van het HeelHuus Gezondheidscentrum. Tijdens het behandelplan wordt u door de fysiotherapeut van het HeelHuus Gezondheidscentrum persoonlijk en intensief begeleid.

Bereikbaarheid Fysiotherapie Deventer

De Fysiotherapie van het HeelHuus Gezondheidscentrum vindt u aan de Gaikhorst 2 in Warnsveld. Het Centrum is zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Komt u met de auto dan is er een ruime gelegenheid voor gratis parkeren.

Over het Heelhuus Gezondheidscentrum

Bij het Heelhuus Gezondheidscentrum staat u als persoon centraal. Als u naar het Heelhuus komt, wordt er gekeken naar wat u nodig hebt om in balans te komen, te genezen en gezonder te worden. Klachten worden hier als signalen gezien en er wordt niet gedaan aan symptoombestrijding, maar ook de oorzaak wordt achterhaald en behandeld. Tijdens uw helingsproces biedt het Heelhuus u een geborgen en prettige sfeer en biedt het u alle mogelijke ondersteuning door te verbinden, versterken, bekrachtigen en helen.

Praktische informatie

U kunt bij het Heelhuus Gezondheidscentrum terecht als u een verwijsbrief van uw huisarts heeft, maar u kunt ook rechtstreeks een afspraak maken. Sommige verzekeringen bieden een vergoeding in het basispakket voor fysiotherapie en manuele therapie, maar niet alle. Het is dus zeker aan te raden dat u uw polis nakijkt hierop en eventueel verdere informatie inwint bij uw zorgverzekeraar. Het Heelhuus Gezondheidscentrum heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Het Heelhuus Gezondheidscentrum heeft hele ruime openingstijden. Zo kunt u ook gemakkelijk ’s avonds of op zaterdagochtend komen!

Maak nu een afspraak!

Wilt u gebruik maken van een of meerdere diensten van het Heelhuus Gezondheidscentrum? Dan kunt u gelijk een afspraak maken! U kunt tijdens de openingstijden bellen naar 0575-746046 en anders het antwoordapparaat inspreken. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Dit doet u middels het contactformulier.

Onze fysiotherapie klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Eerbeek, Twello, Warnsveld, Gorssel, Brummen en Vorden.