Slider

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina

Goede fysiotherapie in Deventer en omstreken

Zoek je naar goede fysiotherapie in Deventer en omgeving? De fysiotherapeuten van het HeelHuus Gezondheidscentrum werken samen met jou actief aan verbetering en herstel van jouw klachten. Door middel van onze grote ervaring, kundigheid en hele gerichte kennis.

Fysiotherapie kan toegepast worden bij verschillende soorten klachten ofwel belemmeringen aan het bewegingsapparaat. Deze kunnen zijn ontstaan door werk, sport, ziekte, ouderdom, een verkeerde beweging of een ongeluk.

Fysiotherapie in Deventer waar de mens centraal staat

  • De mens staat centraal
  • Gericht op: in balans komen, genezen en gezonder worden
  • Enthousiaste, bevlogen en vakkundige specialisten
  • Medische en paramedische disciplines
  • Onze kernwaarden zijn: verbinden, versterken, bekrachtigen en helen

Fysiotherapie in Deventer nodig? Maak dan nu online een afspraak!

Fysiotherapeut in de omgeving van Deventer

Wanneer je op zoek bent naar fysiotherapie in de omgeving van Deventer waar de mens centraal staat, zit je goed bij het HeelHuus Gezondheidscentrum. Ook voor manuele therapie of acupunctuur kan je terecht bij ons.

Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum wordt uitgegaan van het individu. Er wordt gekeken naar wat jij als persoon nodig hebt om weer in balans te komen, te genezen en gezonder te worden.

“Wij gaan uit van het individu”

Fysio in Deventer voorkomt ergere klachten

Dagelijks maken we wel honderden bewegingen. Wat voor beweging we ook maken, ons systeem van spieren, botten en gewrichten zetten we in beweging. Soms gaat het helaas ook mis. Één verkeerde beweging en bewegen is helaas niet meer vanzelfsprekend.

Fysio volgen in je woonplaats Deventer is dan een oplossing. Met behulp van bepaalde technieken zorgen onze fysiotherapeuten ervoor dat klachten bij houding en beweging worden behandeld. Maar ook dat ergere klachten worden voorkomen.

Laat u behandelen door een van onze Fysiotherapeuten

Voel de energie weer door uw lijf stromen!

Fysiotherapeuten – HeelHuus Gezondheidscentrum

Fysiotherapeuten

De therapeuten die werkzaam zijn bij het Heelhuus Gezondheidscentrum zijn zeer enthousiaste, bevlogen en vakkundige specialisten. Ze hebben allemaal een jarenlange ervaring en beschikken over zeer gerichte kennis. De artsen werken onderling nauw samen en er zijn ook samenwerkingen met huisartsen, andere therapeuten en diverse artsen/specialisten van het Gelre Ziekenhuis in Zutphen.

Het team fysiotherapie Deventer van het HeelHuus Gezondheidscentrum bestaat uit vijf therapeuten met ieder hun eigen specialisme:

Danielle Menting

Danielle Menting

Rick Bosch

Rick Bosch

Nieko Franck

Nieko Franck

Fysiotherapie in Deventer: onze faciliteiten

Bovendien mag je voor fysiotherapie in Deventer en andere revalidatiebehandelingen heel gericht gebruik maken van de kracht- en cardioapparatuur in de eigen oefenzaal van het HeelHuus Gezondheidscentrum. Tijdens het behandelplan word je uiteraard door de fysiotherapeut van het HeelHuus Gezondheidscentrum persoonlijk en intensief begeleid.

“Maak gebruik van onze kracht- en cardioapparatuur in onze eigen oefenzaal”

De fysiotherapie in Deventer is goed te bereiken

De fysiotherapiepraktijk van het HeelHuus Gezondheidscentrum vind je aan de Gaikhorst 2 in Warnsveld. Het centrum is zowel met de auto, fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Handig om te weten als je in Deventer woont. Kom je met de auto, dan is er een ruime gelegenheid voor gratis parkeren.

Behandelingen bij het Heelhuus Gezondheidscentrum

Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum zijn verschillende behandelingen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan reguliere behandelingen zoals fysiotherapie, manuele therapie, podotherapie, logopedie, ergotherapie en psychologie. Daarnaast zijn er ook verschillende complementaire behandelingen zoals acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde, natuurgeneeskunde, craniosacraal therapie, massages bij kanker en energetische coaching.

Manuele therapie in Deventer

Manuele therapie is een vorm van fysiotherapie. Hierbij is het centrale uitgangspunt het totale functioneren van het lichaam. Het onderzoek en de behandeling richt zich op de gehele bewegingsketen. Zo wordt bijvoorbeeld bij schouderpijn de nek en de bovenrug behandeld. Wanneer je denkt dat manuele therapie in Deventer goed zal zijn voor jouw pijnklachten, neem dan contact met ons op.

“Manuele therapie in Deventer richt zich op de gehele bewegingsketen”

Podotherapie voor voetzorg en voet gerelateerde klachten

De behandeling podotherapie is speciaal voor mensen die voetzorg nodig hebben. Daarnaast behandelt onze podotherapeut ook alle voet gerelateerde klachten. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van kalk- of schimmelnagels zal de podotherapeut uw teennagels behandelen. Als gevolg van een verkeerde voetstand worden knie-, heup- of rugklachten ook geholpen.

Logopedie: alles rondom mondcommunicatie

Onze reguliere behandeling logopedie wordt gedaan door centrum De Weerklank. De logopedisten houden zich bezig met allerlei aspecten van communicatie in de breedste zin van het woord. Bij ons kan je terecht voor onderzoek en behandeling van problemen op het gebied van:

  • Taal
  • Ademhaling, onder andere hyperventilatieklachten en ademproblemen bij astma/COPD
  • Spraak en stem, onder meer heesheid en propgevoel in de keel
  • Gehoor
  • Slikproblemen en begeleiding bij 0-2-jarigen voor eet- en drinkproblemen

Jij als persoon staat centraal

Bij het HeelHuus Gezondheidscentrum sta jij als persoon centraal. Als je naar het HeelHuus komt, wordt er gekeken naar wat jij nodig hebt om in balans te komen, te genezen en gezonder te worden.

HeelHuus Gezondheidscentrum biedt een prettige sfeer

Klachten worden hier als signalen gezien en er wordt niet gedaan aan symptoombestrijding. Maar de oorzaak wordt ook achterhaald en behandeld. Tijdens jouw helingsproces biedt het HeelHuus je een geborgen en prettige sfeer aan. Wij geven jou alle mogelijke ondersteuning door te verbinden, versterken, bekrachtigen en helen.

“Er heerst bij ons een prettige en geborgen sfeer”

Via de huisarts of een rechtstreekse afspraak

Je komt bij het HeelHuus Gezondheidscentrum terecht als je een verwijsbrief van jouw huisarts hebt. Echter mag je ook gewoon rechtstreeks een afspraak bij ons maken. Sommige verzekeringen bieden een vergoeding in het basispakket voor fysiotherapie en manuele therapie, maar niet alle.

Kijk goed je polis na

Het is dus zeker aan te raden om je polis hierop na te kijken en eventueel verdere informatie inwint bij jouw zorgverzekeraar. Het HeelHuus Gezondheidscentrum heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Het HeelHuus Gezondheidscentrum heeft hele ruime openingstijden. Zo heb je de mogelijkheid om ook gemakkelijk ’s avonds of op zaterdagochtend langs te komen!

Maak nu online een afspraak!

Wil je gebruik maken van de fysiotherapie in Deventer van het Heelhuus Gezondheidscentrum? Maak dan gelijk een afspraak! Tijdens de openingstijden mag je bellen naar 057-5746046 en anders het antwoordapparaat inspreken. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@heelhuus.nl. Dit doe je middels het contactformulier.

Onze fysiotherapie klanten komen onder andere (maar niet uitsluitend) uit:

Zutphen, Eerbeek, Twello, Warnsveld, Gorssel, Brummen en Vorden.